LILY COLLINS

Ni zvijezda serije 'Emily u Parizu' ne može odoljeti high street komadima: Izdanje začinila hit jaknom od 400 kuna

21.12.2020 u 11:39

Bionic
Reading

Britansko-američka glumica Lily Collins ove je godine osigurala posebnu pozornost javnosti zahvaljujući ulozi Emily Cooper u popularnoj Netflixovoj seriji, a kao na malim ekranima, svojim odjevnim kombinacijama na gradskim ulicama privači jednaku pažnju

Netflixova serija 'Emily u Parizu', u kojoj glavnu ulogu tumači 31- godišnja glumica Lily Collins, izazvala je podijeljene reakcije gledatelja, a ove je godine uspjela pokrenuti i neke nove modne trendove.

Nakon što je streaming div na originalan način najavio snimanje druge sezone serije, njezinu glavnu protagonisticu rijetko se imalo priliku ugledati u javnosti, a svoj izostanak u jeku pandemije ovih je dana prekinula uživanjem u kupnji potrepština za svoje dlakave ljubimce u Los Angelesu.

Poput Amerikanke Emily Cooper s privremenom adresom u Parizu, glumica Lily Collins dokazala je kako ni sama nije imuna na komade s potpisom pristupačnih high street brendova.

  • +3
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svoje casual izdanje u znaku crvene dolčevite i crnih traperica zvonolikih nogavica, slavna brineta vješto je naglasila dizajnerskim komadima u znaku prepoznatljivih mokasinki brenda Gucci i torbice brenda Celine, a glavnu zvijezdu njezinog outfita činila je smeđa verzija natkošulje s potpisom španjolskog Manga.

Popularno zvane shacket, debele košulje u ulozi jakni s početkom nove jesensko-zimske sezone uspjele su u potpunosti zavladati modnom scenom. Iako su se karirane verzije ovog hit komada pokazale najpopularnijim u svijetu modnih ovisnica, brojni brendovi ponudili su njegove elegantne, jednobojne inačice.

Odabir glumice Lily Collins pao je na smeđi model od vune s potpisom španjolskog Manga, a zahvaljujući sezonskom popustu, njegova cijena od 700 kuna spustila se na 400 te je samim time danas dostupan jedino u najvećim konfekcijskim brojevima.