'EMILY U PARIZU'

Netflix urnebesnim pismom potvrdio drugu sezonu hit serije

13.11.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Sudeći prema objavi Netflixa, čini se da će Emily Cooper do daljnjeg ostati u gradu ljubavi. Streaming div, koji je ovih dana progovorio i hrvatski jezik, potvrdio je snimanje druge sezone serije 'Emily u Parizu'

U prvoj sezoni, premijerno predstavljenoj 2. listopada, pratili smo mladu Amerikanku Emily (Lily Collins) koja balansira između ljubavi, života i rada u Parizu.

Serija je nakon objavljivanja pobudila različite komentare i kritike gledatelja pa dok su je jedni smatrali savršenom eskapističkom serijom, drugi su je kritizirali zbog složenih odnosa i jednoslojnih likova. Francuska publika seriji je zamjerila klišeizirani pristup Francuzima i Parizu.

Nastavljajući se na kritike, Netflix je objavio lažno pismo Emilyne šefice Sylvie, u kojem joj najavljuje da ostaje 'dulje vrijeme' u Parizu.

'Nadamo se da će produljenjem njenog boravka u Parizu Emily produbiti veze koje je već stvorila, dublje uroniti u našu kulturu i možda naučiti nekoliko osnovnih riječi francuskog. Surađivat ćemo s vama u zahtjevu za radnu dozvolu kako bismo joj produljili boravak ovdje. Lijepo nam je imati Emily u Parizu! Ali molim vas, nemojte joj to reći', navodi se u pismu.

Osim spomenutim pismom, Netflix je nastavak snimanja serije potvrdio i šaljivim videom objavljenim na svom Instagram računu.

Želju za nastavkom priče o Emily glumačka postava izrazila je još u listopadu.

Ashley Park, koja u seriji glumi Mindy, bila je vrlo uzbuđena što su njezin lik i Emily na kraju prve sezone postale sustanarke i voljela bi taj odnos više istražiti.

'Svijet mog lika bio je jako odijeljen od svih ostalih Emilynih svijetova pa bi nastavak bio vrlo zabavan', rekla je za časopis Popsugar Park.

  • +6
'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Iste osjećaje dijeli i glavna glumica Lily Collins.

'U prvih deset epizoda tek smo se uspjele u potpunosti upoznati, ali toliko stvari s našim likovima moramo još raspakirati i raspetljati. Nas se troje nismo baš puno družili u seriji pa bi bilo stvarno zabavno Mindy više uključiti u naše avanture', rekla je Collins i govoreći o neizvjesnom završetku prve sezone dodala: 'Uzbuđena sam kad pomislim što će se događati'.

Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia