OPŠTENIJA VERZIJA

U hit seriji gledamo je u chic izdanjima, a sada znamo kako u slobodno vrijeme izgleda slavna glumica

15.10.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Lily Collins ime je koje se proteklih dana posebno puno proteže po medijima. Riječ je o 31-godišnjoj britanskoj glumica koja se proslavila ulogom u hit Netflixovoj seriji ‘Emily u Parizu’ o kojoj bruji cijeli svijet. Dok smo je u seriji navikli gledati u chic modnim izdanjima, u slobodno vrijeme Lily fura daleko opušteniji stil

Iako će je sada svi vezivati uz lik marketinške stručnjakinje iz serije 'Emily u Parizu' koja je prepoznatljiva po svojim modnim odabirima, uvijek dotjeranom frizurom i šminkom, glumica Lily Collins koja igra mladu i uspješnu Amerikanku koja obara Pariz, u stvarnosti je daleko od takve figure.

Ova 31-godišnja Britanka u privatno vrijeme, kada nije na setu Netflixove serije za kojom je poludio svijet, mnogo je opuštenija. Collins ne brine toliko o modnom izričaju već joj je, ako je suditi po posljednjim fotografijama, udobnost na prvom mjestu.

Glumica je snimljena tijekom dolaska na set u Los Angelesu, a pritom su je tek rijetki prepoznali i spojili s likom Emily.

Široke sive hlače, hoodica na kopčanje, udobne tenisice, velika torba u koju sve stane, kosa dignuta u punđu, lice bez šminke, te zaštitna maska preko ustiju i nosa, bili su ono što smo ugledali na mladoj zvijezdi.

Inače, Lily je nedavno obznanila da se zaručila s filmskim redateljem Charliejem McDowellom. McDowell je inače sin glumice Mary Steenburgen i glumca Malcolma McDowella.

  • +6
'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia