PREDMET ŽUDNJE

Ni Indira Levak nije odoljela skupocjenoj torbi za kojom žude slavne trendseterice

12.11.2019 u 13:30

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak pojavila se na humanitarno-donatorskoj večeri zaklade Vatreno srce u zagrebačkom Westinu začinivši izazovni stajling s modnim detaljem koji je predmet žudnje mnogih zaljubljenica u modu

Glazbenica je zadivila seksi izdanjem u crnoj mini haljini s transparentnim detaljima dizajnerice Martine Ješe, a zaljubljenicama u modu nije promaknuo cool detalj s kojim je podignula ovaj svečani stajling.

Radi se o pretižnoj torbi The Pouch luksuzne talijanske kuće Bottega Veneta u lijepoj smeđoj nijansi koja je osvojila svjetske, ali i domaće trendseterice poput Franke Batelić, Jadranke Sloković ili Sonje Kovač.

HOTEL WESTIN

'Vatreno srce' okupilo brojne poznate na humanitarno-donatorskoj večeri

Pogledaj galeriju

Ova neobična torbica koja svojim izgledom podsjeća na oblak i koja je načinjena od najfinije kože, opčinila je mnoge poznate fashionistice, pa smo je vidjeli i u ruci Rosie Huntington-Whiteley, Salme Hayek, Sofije Vergare...

Plavokosa britanska manekenka ovu efektnu torbu nosi doslovce uz sve: od elegantnih večernjih izdanja, preko street stylea odabira pa sve odlaska u teretanu. Ima je u nekoliko boja i nerado je ispušta iz ruku.

Svoj primjerak u zagasitoj boji crnog vina nabavila je i naša najpoznatija odvjetnica Jadranka Sloković, a u vatreno crvenoj nijansi svoj 'modni oblak' pokazala je i Franka Batelić.

Među prvima se njome pohvalila blogerica Sonja Kovač koja svoje stajlinge podiže modelom u crnoj boji, a sad je s ponosom nosi i Indira.

Inače, torba The Pouch u drugom se kvartalu ove godine našla među top 10 najpoželjnijih modnih komada prema podacima modne platforme Lyst, a osim navedenih dama osvojila je i lijepu američku manekenku Lily Aldridge, Rihannu, ali i Salmu Hayek koja ju je prošetala među prvima još početkom ove godine.

Zahvaljujući ovoj torbi Bottega Veneta našla se među 'najvrućim' brendovima sezone, a krivac za to je novo dizajnersko ime na čelu te talijanske modne kuće osnovane 1966. - Daniel Lee. Ulogu kreativnog direktora Bottege Venete, Lee je preuzeo od Tomasa Maiera, koji je na toj poziciji proveo 17 godina.