ODLIČNA INVESTICIJA

Na njih trendovi ne utječu: Šest zimskih komada kojih se Francuskinje baš nikada ne odriču

12.11.2019 u 06:35

Bionic
Reading

Ako vam se sviđa stil Francuskinja, onda biste ove sezone trebali investirati u nekoliko bezvremenskih komada koje pariške dame nose bez predaha

Iako malo tko voli klišeje, oni su u modi vrlo često dobrodošli, pogotovo ako ste modna klasičarka i ne volite puno eksperimentirati s odjećom. U tom slučaju u ormaru je uvijek dobro imati bezvremenske komade koji ne izlaze tako lako iz mode, a ako netko bezvremensku modnu estetiku ima u malom prstu, onda su to Francuskinje.

Francuskinje su poznate po vrlo jednostavnom, chic i ženstvenom stilu koji se malo kome ne dopada. Iako bi mnogi rekli da igraju na sigurnu kartu, složit ćete se s nama da je bolje igrati na sigurno nego izgledati kao cirkusant.

Ako zavirite na profile na Instagramu francuskih modnih blogerica, primijetit ćete da većina njeguje bezvremenski stil odijevanja, pomno kombiniran do savršenstva, a u tome im svakako pomažu vječni sezonski komadi koje nose bez obzira na aktualne trendove.

Čim zahladi, francuske dame uskaču u tople i udobne kardigane, kapute na vezanje i smeđe čizme od brušene kože kojima je nemoguće pogriješiti, časteći nas na društvenim mrežama svojim inspirativnim stajlinzima.

1. Kaputi na vezanje

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Coats season 🧥🍁🧡

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Kvalitetan kaput pametna je investicija koja će se s godinama sigurno isplatiti, a ako želite kaput koji će izgledati moderno i ženstveno bez obzira na aktualne trendove koji se mijenjaju brzinom svjetlosti, onda bi bilo mudro investirati u dugi model na vezanje koji će istaknuti vaš struk i stajlingu dati dozu profinjenosti.

2. Debeli džemperi

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pastels

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

Ni pletenim džemperima ne možete pogriješiti, a baš zato vole ih i Francuskinje. Osim džempera u provjerenoj bež ili sivoj boji, ove zime posegnite za modelom u nekoj vedrijoj boji poput ljubičaste ili ružičaste.

3. Kardigani

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

✨🍑 1 or 2?

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

I dok predimenzionirani kardigani izgledaju vrlo ležerno i cool, kratki kardigani koje možete isfurati na traperice ili suknju visokog struka djeluju vrlo chic i osvježavajuće.

4. Sakoi

U zimskim mjesecima cijenimo slojevito odijevanje. Ne samo da izgleda super trendi, već nas dodatan sloj odjeće grije onda kada nam je to najpotrebnije. Francuskinje obožavaju slojevito odijevanje, a najviše od svega obožavaju sakoe koje najčešće kombiniraju s pletenim vestama ili maksi haljinama.

5. Smeđe gležnjače od brušene kože

Još jedan klasik kojim ne možete pogriješiti su smeđe gležnjače od brušene kože. Iako ih nije poželjno nositi kada pada kiša, ove čizmice savršene su za kombiniranje jer pristaju uz apsolutno sve što imate u ormaru.

6. Traperice na kopčanje

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Autumn colours 🍁

Objavu dijeli Marissa Cox (@ruerodier)

Savršeno krojene traperice must have su u ormaru svake Francuskinje koja drži do sebe, a umjesto modela sa zatvaračem, francuske dame uvijek radije odabiru one s gumbima.