RETRO TRENDOVI

Neodoljive mokasinke u vječnoj kombinaciji boja vraćaju stil 50-ih na velika vrata

10.03.2023 u 21:40

Bionic
Reading

Loaferice, odnosno popularne mokasinke, nesumnjivo su najveći trend unazad nekoliko godina, a ako vam se ne sviđaju klasične crne varijante bit ćete oduševljeni najnovijim modelima u neprolaznoj kombinaciji crne i bijele

Crno-bijele mokasine najveći su ovogodišnji trend 2023. koji vraća trendove nekih prošlih vremena na velika vrata.

Loaferice su bez sumnje veliki modni klasik s kojim ne možete pogriješiti, a njihova je svestranost ono što ih čini must have komadom u koji doista vrijedi investirati.

Ove ravne, udobne cipele, s elegantnom vibrom uspjele su u kratkom roku osvojiti zaljubljenice u modu.

Objašnjenje nedvojbeno leži u njihovoj udobnosti i svestranosti, a i u beskonačnoj dostupnosti boja, uzoraka, materijala...

  • +14
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako su najpopularnije klasične crne mokasinke, osobito one chunky stila, koje fashionistice rado nose i u kombinaciji sa čarapama.

No za one kojima se ne sviđaju preppy stajlinzi tu je još jedna cool varijanta u retro stilu i to u kombinaciji bijele i crne.

Statement dvobojne modele nosili su u pedesetima Jerry Lee Lewis i Elvis Presley, a ove odvažne mokasinke sve su popularnije.

Manekenske zvijezde, Bella i Gigi Hadid, među prvima su uskočile u ovakve modele obuće koji odišu šarmantnom rock'n'roll vibrom.

Bella ih je stilizirala uz kariranu minicu i sportsku jaknicu dok ih Gigi kombinirala uz široke hlače i muški sako te su obje kreirale genijalne stajlinge koje vrijedi iskopirati.