LJEPOTICA U CRNOM

Demi Moore blista u šestom desetljeću: S trudnom kćeri plijenila elegancijom u crnom

10.03.2023 u 12:16

  • +5

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: JON KOPALOFF / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Holivudsku reviju u režiji modne kuće Versace nije željela propustiti ni Demi Moore. Poput trudne kćeri Rumer Willis, 60- godišnja glumica na reviji je zablistala u crnom od glave do pete

Zvijezda ‘Striptiza’ ove će godine po prvi put postati baka. Njezina 34- godišnja kći u slatkom je iščekivanju prinove, a dvojac je ovog tjedna uživao u prvim redovima na holivudskoj reviji Versacea.

Održana na terasi centra Pacific Design u Zapadnom Hollywoodu privukla je brojne poznate dame koje su, poput bivše supruge Brucea Willisa, odabrale crne stajlinge.

REVIJA U HOLLYWOODU

Versace okupio vojsku slavnih na modnom spektaklu; pogledajte njihove stajlinge

Pogledaj galeriju

Mladoliki izgled u šestom desetljeću života na reviji je istaknula zanimljivim, slojevitim stajlingom. Ispod strukiranog sakoa s pripadajućim hlačama nosila je prozirnu košulja-haljinu efektnog uzorka, a poput brojnih dama ni sama nije odoljela aktualnim trendovima inspiriranim Y2K estetikom.

Navedeno je dokazala odabirom minijaturne torbice s detaljem patentnih zatvarača, a naušnicama ringovima oplemenila je dugu, crnu kosu koja je godinama njezin zaštitni znak.

  • +22
Versace FW23 Izvor: Profimedia / Autor: Boston Shulz / Shutterstock Editorial / Profimedia