STAJLING BEZ GREŠKE

Uvijek sa stilom: Lada Tedeschi Fiorio izgleda fantastično u kožnoj haljini koja ne trpi nesavršenosti

10.03.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Lada Tedeschi Fiorio, kći umirovljene sutkinje Đurđe Tedeschi, baš poput svoje modno osviještene majke, koja oduševljava avangardnim modnim stilom, plijeni pozornost gdje god da se pojavi

Uspješna poduzetnica Lada Tedeschi Fiorio, koju je poslovni tjednik Lider prošle godine na svojoj tradicionalnoj konferenciji 'Žene u biznisu' uvrstio na prvo mjesto ljestvice najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, niže sjajne modne kombinacije.

Mama dvoje djece redovito za svoje odjevne kombinacije dobiva samo pohvale, bez obzira odlučila se za otkačene stajlinge, poput svoje stajliš mame, ili ženstvene outfite.

  • +29
Poznati na Festivalu ideja Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Tedeschi Fiorio bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama na prvom Festivalu ideja, koji je zamišljen kao jednomjesečno druženje uz razmjenu poslovnih, socioloških, umjetničkih i tehnoloških ideja, u KentClubu poslovnice KentBanke u Zagrebu.

Za tu je prigodu odjenula minimalističku kombinaciju neprolaznog stila koja joj odlično pristaje.

Posegnula je za komadom koji nikad neće izaći iz mode - efektnom haljinom od kože bez rukava, koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru, a uparila ju je s visokim crnim čizmama na petu.

Stajling je uspješno zaokružila prozračnim make upom i mladenačkom frizurom, zaradivši brojne komplimente za svoj ženstveni look.