TJEDNI HOROSKOP

Neočekivani susreti Jarcima i Djevicama donose životne promjene, a Ribe i Škorpioni mamit će privlačnim izgledom

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 13.09.2021 07:03
 • Objavljeno 13.09.2021 u 07:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Sigrid Olsson / PhotoAlto / Profimedia

Nova poznanstva i prijateljstva u život Djevica unijet će novu dinamiku i zanimljive događaje, a neočekivani susret Jarcima samcima mogao bi preokrenuti život naglavačke. Ribe će se zahvaljujući jačem samopouzdanju i samouvjerenosti proljepšati te spremno koristiti sve adute, a i Škorpioni će privlačnim izgledom i karizmom mamiti poglede suprotnog spola

Ovnovi će ugroziti ljubavni sklad nepromišljenim izjavama i nekontroliranim izljevima ljutnje. Kada osjetite da ste uzrujani, povucite se u osamu, duboko udahnite i brojite do deset. Skloni ste rasipanju energije i gubljenju vremena na nevažne sitnice. Prihvatite tuđi savjet i pomoć, čak i ako ste uvjereni da vam nisu potrebni.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Brigitte Macron rođena je u znaku Ovna 13. travnja 1953.

Izvor: Profimedia / Autor: Xose Bouzas / AFP / Profimedia

Nedavno započeta veza od Bikova će zahtijevati više prilagodbe. Nemojte biti nestrpljivi i gajiti prevelika očekivanja koja druga strana trenutno ne može ispuniti. Nerijetko ćete obavljati zadatke i nakon završetka radnog vremena. Najteže će biti onima koji rade od kuće. Ako ste u potrazi za poslom, moguće su pozitivne novosti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Jessica Alba je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1981.

Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

Povećan opseg službenih obaveza mogao bi nepovoljno utjecati na privatni život Blizanaca i biti glavni povod svađama s partnerom. Neočekivan splet okolnosti nepovoljno će utjecati na vaše rezultate. Nemojte se ograničavati isključivo provjerenim radnim metodama jer biste više uspjeha ostvarili ako biste do rješenja problema pokušali doći novim idejama.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ljubavna situacija Rakova odvijat će se brzim ritmom. Planetarni aspekti donose vam ugodna iznenađenja pa biste se mogli zaljubiti na prvi pogled i započeti vezu koja će ostvariti vaše najskrivenije težnje. Unatoč teškoćama i zastojima na koje ćete nailaziti, nemojte odustajati. Budite uporni i ustrajni u namjeri da ostvarite ciljeve.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će imati osjećaj da se udaljavaju od partnera. Nemojte zbog ponosa ili prkosa dignuti ruke od vašeg odnosa, već započnite razgovor kojim ćete mu dati do znanja što vas muči. Bit ćete brzi, učinkoviti i snalažljivi. Nezaposleni bi mogli pronaći posao koji će zahtijevati dulje putovanje ili čak privremeno preseljenje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Madalina Ghenea je horoskopski Lav, rođena je 8. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Djevice će biti iznimno druželjubive, komunikativne i šarmantne. Susret koji u početku neće mnogo obećavati brzo će poprimiti ozbiljnije obrise. Moguća je ponuda za dodatnim poslom dok će neki biti angažirani na projektu koji će im donijeti stabilnije prihode. Ukazane prilike temeljit će se na marljivom radu i trudu koji ste u prethodnom razdoblju ulagali u posao.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Iris Apfel je horoskopska Djevica, rođena je 29. kolovoza 1921.

Izvor: H&M / Autor: H&M

Vage samci bit će izbirljivi. Vaš idealan partner morat će posjedovati snažan karakter, privlačan izgled i biti dobro situiran. Nemojte se čuditi ako ne upoznate nikoga tko bi mogao zadovoljiti vaše visoke kriterije. Bez ustručavanja zatražit ćete potporu utjecajnih poznanika, uz čiju ćete pomoć preskočiti nekoliko stepenica.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni samci mogu očekivati priljev novih udvarača, a odnos u koji se upuste mogao bi se brzo prometnuti u nešto više od flerta. Zauzeti Škorpioni bit će nježni i romantični, a voljeni će ispunjavati sve njihove želje. Kolege će se oslanjati na vašu pomoć. Svakome ćete rado pružiti ruku i dati koristan savjet. Oslonite se na intuiciju prilikom donošenja odluka.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će se često mislima vraćati u prošlost. Ako ste nedavno izašli iz veze, osjetit ćete potrebu da se javite bivšem partneru i pokušate ponovno. Uspješno ćete zadobiti pažnju poslovnih partnera i potencijalnih poslodavaca. Vaše će društvene vještine biti na vrhuncu pa ćete se dobro snalaziti u poslovima koji uključuju interakciju s okolinom.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci samci, nemojte se opirati osjećajima jer biste mogli propustiti obećavajuću ljubavnu priliku. Zauzeti Jarci poželjet će voditi glavnu riječ u vezi, no partner bi im mogao pružiti otpor. Obratite više pažnje na svoj poslovni imidž. Održavajte skladne odnose s okolinom jer će vam podrška kolega i znanaca na visokoj poziciji olakšati ostvarenje ambicija.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će se s partnerom najčešće sukobljavati oko kućanskih i financijskih pitanja, no neki će se odnosi suočiti s ozbiljnijim problemima. Vaša ljubomora i želja da kontrolirate dragoga mogla bi između vas stvoriti zid. Neki partnerski odnosi naći će se na prekretnici. Morat ćete donijeti važnu odluku i okrenuti novu stranicu u karijeri, no osjećat ćete da postupate ispravno.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će biti svjesne svoje privlačnosti i spremno koristiti sve adute kako bi zavele onoga tko im je zapeo za oko. Moguća je nova ljubavna priča sa šarmantnim strancem ili turistom. Bit ćete nepovjerljivi prema kolegama. Intuicija će vas uspješno voditi kroz nemirne poslovne vode i pomagati vam da dobro procjenjujete ljude i njihove namjere.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +17
 • +14

Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!