NAJVEĆE MANE

Prividno ohola, ali istinski zavidna: Ovo je sedam smrtnih grijeha horoskopske Djevice

04.09.2021 u 07:56

Bionic
Reading

Svaki je zodijački znak grešan, ali ne na jednak način. Provjerite kako Djevica pliva između sedam smrtnih grijeha!

Škrtost

Škrti ste prema drugima, a malo popustljiviji prema sebi. Vrlo ste pažljivi kad trošite i strahujete da vas netko ne prevari. Kad naumite nešto kupiti, obilazite mnogobrojne dućane, informirate se i analizirate svaki artikl da biste ostvarili uštedu.

Zavist

Zavidni ste, nema sumnje. Zavidite na hrabrosti, zdravlju, ljubavi, ljepoti, bogatstvu, sigurnosti. Najveći su vam trn u oku imućni, ali ne zbog luksuza, nego zato što su bolje zaštićeni od siromaštva, prljavštine, lopovluka i drugih nevolja kojih se grozite.

Oholost

Ponekad se držite oholo da biste zavarali okolinu, ali duboko u duši previše sumnjate u sebe da biste bili oholi. Često se bojite da niste dorasli situaciji i da ne obavljate zadatke na zadovoljavajući način. Što god radili, nastojite držati situaciju pod kontrolom planiranjem i prikupljanjem podataka.

Požuda

Ta vam je strast dobro poznata - u mašti. Upućeni ste u sve erotske tehnike, eksperimentirate nasamo prije ulaska u kakvu akciju, ali se pokrećete samo ako nađete partnera koji se brine o higijeni i zdravlju kao i vi. Međutim i ako ste sto posto sigurni, oprezno i uz mjere zaštite ulazite u vezu.

Proždrljivost

Pažljivi ste u izboru jela i birate zdravu hranu na bazi žitarica i povrća. Više volite domaću kuhinju i posjećujete restorane u kojima možete kušati lokalne specijalitete. Vrlo ste pedantni prilikom pripreme jela, pazite na čistoću i temeljito dezinficirate prostor u kojem kuhate.

  • +7
Blake Lively rođena je 25. kolovoza 1987. u znaku Djevice Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bijes

Zahvaljujući dugo vježbanoj samokontroli, rijetko gubite mirnoću. Kada ste ljuti ili uzrujani, ne urlate, nego kao oružje rabite ironiju. Vaše riječi pogađaju kao strijela. Detaljnim nabrajanjem tuđih mana i grešaka ubijate druge u pojam i navodite ih da počine grijeh gnjeva umjesto vas.

Lijenost

I od ovog ste grijeha čisti. Marljivi ste, posjedujete zavidan smisao za odgovornost i često se bojite da niste učinili dovoljno. Rijetko kasnite, a ako vam se to omakne, uzrok je viša sila, ne zaigranost ili ljenčarenje.

  • +5
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia