VLASTITI OTOK, IGLU, AVION...

Neobična mjesta za odmor koja ćete pamtiti cijeli život

18.04.2016 u 19:22

Neobičan smještaj za turiste

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Povijesna palača, svjetionik, iglu ili pak avion? Izbor je na vama jer danas turisti više nego ikad prije imaju mogućnost isprobati atraktivne i neobične smještaje tijekom odmora

Booking.com, lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smještajnih objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove, može pronaći za svakoga po nešto. Bilo da ste odmalena sanjali ljetovanje na vlastitom otoku, noćenje u svjetioniku, igluu, bilo prizemljenom avionu, Booking.com pruža mogućnost ostvarenja tih snova. Želite li prvi sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke.

Ljubitelji povijesti - pažnja!

Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita - Palači Judita, hotelu baštini iz 16. stoljeća. Već će prvi korak u dvorište ove jedinstvene palače, smještene nedaleko od Dioklecijanove, odisati mirisom nekih davnih dana. Tome dojmu doprinose i panoramski pogledi na trg te ogoljeni kameni zidovi kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.

Vlastiti otok i svjetionik? Zašto ne?!

Volite li Dubrovnik, ali ne i gužvu? Svjetionik Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada. Grad je udaljen samo 15 minuta od vas, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

Ledena čarolija u Finskoj

Ako niste ljubitelj ljetnih vrućina, mora i plaža ili jednostavno trebate osvježenje - što kažete na bijeg u ultimativnu zimsku idilu? U finskom hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć te uživati u istinskoj snježnoj idili.

Jedinstveno iskustvo za sve koji su sanjali o pilotskom pozivu

Za ljubitelje aviona Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - noćenje u bivšem Boeingu 747, tzv. Jumbo Jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte kamo ćete odletjeti u novu avanturu.