POVRATAK OTPISANIH

Nekada jeftine, a danas neizmjerno chic: Bijele cipele s mini petom ponovno su 'in'

24.02.2024 u 18:59

Bionic
Reading

Vladavina bijelih tenisica klasičnog dizajna možda je privedena kraju, no isto se ne može reći za cipele, a posebice modele ukrašene omraženom potpeticom kitten

Iako u trendu, bijele cipele još uvijek su daleko od statusa najpoželjnijih jer brojni i dalje tvrde da izgledaju poprilično - jeftino i obično. Ipak, brendovi poput talijanske Prade tu su da razuvjere i najveće mrzitelje trenda bijelih cipela.

Upravo se brend Miuccie Prade smatra jednim od najodgovornijih za novu poželjnost bijelih cipela s dodatkom minijaturne pete kitten na modnoj sceni.

Origami kvalitete, ravne cipele s udobnom petom kitten iz Pradine jesenske kolekcije rekreiraju papirnate leptir mašne, suptilan buket bijelih ljiljana i hortenzija uz zamršene spiralne motive. Predstavljene u efektnim bojama poput zelene i naračiste, njihova bijela verzija pokazala se najpoželjnijom.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

U prilog tome dovoljno govori činjenica da je Zara lansirala cjenovnu pristupačnu, no ništa manje zanimljivu verziju inspiriranu Pradinim hit modelom.

  • +5
Bijele cipele s kitten petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim toga, pretraživanja za bijelim cipelama na Googleu samo prošlog tjedna porasla su za ogromnih 250 posto, a inačice s petom kitten pokazale su se glavnim protagonistom najotmjenijih outfita ljubiteljica mode.

Brojni brendovi ove sezone potrudili su se ponuditi bijele cipele za svačiji ukus i stil. Snježno bijele izgledaju oštro i hladno, dok će se prljavo bijele ili verzije u boji slonovače neprimjetno uklopiti u vašu odjeću, a zauzvrat darovati elegantne rezultate.