MAMAC ZA POGLEDE

Njoj bi i vreća za smeće stajala odlično: Jedna od najljepših žena svijeta izgleda damski i u mikro minici

24.10.2020 u 19:46

Bionic
Reading

Slavna influencerica, model i modna blogerica Olivia Culpo svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izmami uzdahe. Osim što ima ima lice anđela i tijelo boginje, atraktivna brineta i nekadašnja Miss Universe može se pohvaliti i besprijekornim stilom odijevanja koji zaslužuje aplauz. Ni njen nedavni stajling nije prošao neprimijećeno dok je šetala ulicama Los Angelesa

Atraktivna brineta Olivia Culpo, koja je osvojila srce četiri godine mlađeg igrača američkog nogometa, Christiana McCaffreyja, izgledala je senzacionalno od glave do pete odjevena u trendi komade o kojima modni svijet ne prestaje brujiti. Da modu ima u malom prstu Culpo je dokazala isfuravši minjak koji bi na malo kome izgledao ovako damski.

28-godišnja modna influencerica zapažena je na ulicama Los Angelesa dok je napuštala modno snimanje, a na set je stigla odjevena u crnu minicu visokog struka koju je uskladila s bijelom bluzom dugih rukava i stajliš modnim dodacima - popularnom The Pouch torbicom s potpisom modne kuće Bottega Veneta koja je zaludjela modne ovisnice, crnim remenom u struku i crnim štiklama.

Popularna torba s potpisom talijanske modne kuće proglašena je najpoželjnijim komadom u 2019. godini prema godišnjem izvještaju modne tražilici Lyst, a dizajnirana je tako da podjeća na mekani oblak na kojem se može i odspavati ukoliko vas svlada umor.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: JOEY ANDREW / INSTAR Images / Profimedia

Lijepa Olivia nije zaspala, već je uzdignute glave koračala ulicama, a ne možemo ne primijetiti kako na njoj čak i omražene crne hulahopke izgledaju stajliš. Ako vas zanimaju modni trikovi uz koje će crne najlonke postati glavna zvijezda svakog stajlinga, kliknite OVDJE, a ako si ne možete priuštiti popularnu torbicu koju posjeduje Culpo, OVDJE ćete pronaći njezinu jeftinu high street dvojnicu.