MAJSTOR REŽIJE

Ljepotica Olivia Culpo željela je izgledati slatko, ali zahvaljujući njenom krznenom ljubimcu izgleda jako vruće

19.10.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Trebao je to biti samo jedan u nizu fotosessiona bivše Miss Universe i jedne od najljepših žena svijeta za potrebe društvenih medija, ali snimanje je začinio njezin krzneni ljubimac Oliver uzevši redateljsku palicu u svoje šape

Zanosna brineta iskoristila je sunčanu nedjelju kako bi jednim potezom odradila kampanju za dizajnerske sunčane naočale brenda Privé Revaux i kultni britanski luksuzni brend Burberry.

Sa sunčanim naočalama na očima i crnim bikinijem na zanosnim oblinama Olivia se ispružila na ležaljku uz bazen svoje vile, no za potpuni užitak na zubatom listopadskom suncu neophodan joj je bio i Burberryjev kardigan.

Slavnoj ljepotici u sunčanju se pridružio i njezin krzneni ljubimac Oliver, dok mu u jednom trenutku izležavanje nije dosadilo pa je potrčao u potragu za nečim zabavnijim.

Koliko mu je spuštanje niz padinu priskrbilo zadovoljstva, zna samo on, ali njegov je nestašluk dobro zabavio snimatelja, a zahvaljujući društvenim medijima i sami možemo uživati u tom zanimljivom trenutku.

'Danas sam se osjećala slatko, dok nisam morala pojuriti padinom da spasim svog psa', napisala je Olivia i nesebično podijelila niz fotografija cijele akcije.

Naime, Olivia je u 5 tisuća kuna vrijednom kardiganu pojurila za Oliverom kroz grmlje, a unatoč paprenoj cijeni, pletivo nije bilo dovoljno dugo da pokrije sve njene zanosne obline koje su neplanirano završile u prvom planu.