AVA KARABATIĆ

'Ne vjerujem da ću se ikada udati!'

01.09.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Pričljiva starleta Ava Karabatić ovih je dana bila u Dubrovniku gdje je odradila jedno snimanje, a u slobodno vrijeme, kako kaže, skupljala boju koju nije imala prilike skupiti tijekom ljeta

U intervjuu koji je dala Dubrovackidnevnik.hrAva Karabatić govorila je o ljubavi, poslovnim planovima i svome slobodnom vremenu.

'Prije nekoliko dana sam odradila snimanje za RTL na Stradunu, turisti su me fotografirali, bit će su mislili da je Pamela Anderson stigla u Dubrovnik', našalila se Ava Karabatić u sebi svojstvenom stilu.

U manje šaljivom tonu Karabatić je govorila o ljubavi kazavši da ima malo vjere u pravu ljubav zbog brakova koji se svakodnevno raspadaju.

'Dakle, vjerujem u ljubav, no kad se o meni radi, nisam baš previše optimistična. Ne vjerujem da ću se ikada udati', rekla je.
Ava je istakla žaljenje što je propustila Dubrovačke ljetne igre budući da obožava kazalište i književnost.

'Ove godine sam imala želju gledati 'Obranu Sokratovu', no nažalost nisam stigla. Gluma je moja velika ljubav i na idućim bih Ljetnim igrama rado odigrala neku ulogu. Malo tko zna kako sam zapravo, u privatnom životu, vrlo često zatvorena u svoja četiri zida gdje se družim s knjigama', kazala je Ava.