OD KULTNIH DO DIZAJNERSKIH

Naši nogometni reprezentativci na zagrebačkim ulicama prošetali trendovske modele tenisica

31.08.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Da poput ljepših polovica jednaku pažnju posvećuju svojim modnim odabirima, članovi hrvatske reprezentacije ovog ponedjeljka potvrdili su okupljanjem u Zagrebu uoči početka natjecanja u novoj sezoni Lige nacija

Bez kapetana i dokapetana Luke Modrića i Ivana Rakitića i uz stroge epidemiološke mjere, članovi hrvatske nogometne reprezentacije okupili su se u Zagrebu, a njihov ponovni susret nije prošao nezapaženo objektivima fotoreportera.

  • +9
Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu uoči Lige nacija Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Kada se ne nalaze u kopačkama, svjetski doprvaci poput brojnih kolega najčešće biraju udobnost tenisica, a u svom zagrebačkom okupljanju potvrdili su da itekako prate modne trendove i nastoje ostaviti modni pečat odabirom posebnih modela ove klasične obuće.

Uz kultne i neke novije modele s potpisom sportskih divova Nike i Adidas, domaći reprezentativci ne kriju naklonost prema dizajnerskim modelima poput tenisica s potpisom modnih kuća Balenciaga, Gucci, Valentino ili britanskog Alexandera McQueena, za čiji se proslavljeni bijeli model odlučila čak tri reprezentativca - Mario Pašalić, Ante Budimir i Dejan Lovren.

U Balenciaginim tenisicama prošetao se Duje Ćaleta-Car.

Za prepoznatljiv model luksuzne modne kuće Valentino odlučio se Ivo Grbić.

Posebne verzije kultnih tenisica Air Force 1 s potpisom američkog sportskog diva Nike osvojile su pažnju Tina Jedvaja i Dominika Livakovića.

Andrej Kramarić odobrao je takozvani model Continental 80 njemačkoga brenda Adidas koji je prošle godine ostvario značajan uspjeh kod modnih kupaca.