NAJPOŽELJNIJI KOMAD

Tenisice koje su zaludile modni svijet: Svake dvije minute pretražuju se na internetu

03.07.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Glomazne, praktične i nimalo privlačne 'tatine' tenisice modni su trend kojem ne prestaje rasti popularnost. Nakon ogromnog uspjeha Balenciaginog modela Triple S i Archlight modela s potpisom Louis Vuitton, modni svijet ima novog favorita u znaku tenisica Alexandera McQueena

Tenisice s povišenom petom brenda Alexander McQueen posljednjih sezona nametnule su se kao must-have model tenisica, a koliko je njihova popularnost uistinu velika dovoljno govore navodi modne platforme Lyst koja je nedavno otkrila da su upravo one najtraženiji modni komad u aktualnoj godini.

PREDMET ŽUDNJE

Sad je i službeno: Ove su tenisice uvjerljivo najpoželjniji modni komad u ovoj godini

Pogledaj galeriju

Brojke ne lažu

Prepoznatljiv model tenisica s potpisom Alexander McQueen danas se u web trgovinama pretražuje svake dvije minute, a tijekom proteklih 30 dana došlo je do dodatnog povećanja pretraživanja za 28 posto.

  • placeholder
    +4
Poznati u Alexander McQueen tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Izgledom podsjećajući na najprodavaniji Adidasov model Stan Smith, tenisice Alexander MacQueena za razliku od pristupačnog high street modela, iznose oko 3000 kuna, a do danas im nisu odoljele brojne poznate dame iz svijeta Hollywooda kao i poznate Hrvatice, uz pomno dotjerane djevojke na špici.