JEDNOSTAVNO NEODOLJIVE

Naočale William Morris London - sinonim za vrhunski i originalan dizajn

13.04.2016 u 13:08

  • +12

William Morris London

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Prije sedamnaest godina, Robert Morris stvorio je William Morris London kao vrlo engleski brend. Cilj? Ponuditi dizajnerske naočale za široku publiku pružajući vrhunski i originalni dizajn u stalnom razvoju

Uz ljubav i ponos koji idu u kreiranje okvira, uložena je ista razina naporna rada, predanosti i osobne usluge kojom svaki član tima William Morris London pristupa svojim klijentima.

Od svojih skromnih početaka do toga što je danas - uspješan globalni brend, filozofija i atributi brenda William Morris London ostali su isti i jaki kao što su bili prije mnogo godina. U korporativno zasićenom svijetu obiteljske vrijednosti su ono što ih razlikuje od konkurencije i što njihovi kupci cijene. Obitelj koja još uvijek za kormilom ima svojeg osnivača. Obitelj koja sluša, razvija svoje znanje, prilagođava se potrebama i postavlja standarde.

I sve isporučeno s ljubavlju i strašću koje su jednostavno bez premca.

Kao što je tržište naraslo, tako su rasle i kolekcije, dizajn, broj prodajnih mjesta i sve ostalo što ide u stvaranje brenda William Morris London koji je tako s veseljem prihvaćen.

William Morris London zbog raznolikosti je jednostavno neodoljiv.