HANA GRIZELJ

Nakon Tjedna mode u Milanu, mlada Solinjanka pokorila je i Pariz

09.03.2022 u 17:31

Bionic
Reading

Prvo je dobila čast da nosi reviju slavnog Versacea u sklopu Milanskog tjedna mode, a nizati uspjehe Hana Grizelj nastavila je i na Tjednu mode u Parizu, koji je otvorila revijom Balmaina, Oliviera Rousteinga, zatim Elie Saaba kao i bezvremenskog Givenchyja

Na nedavno održanim Tjednima mode u Milanu i Parizu, a nakon gotovo četiri sezone digitalnih 'covid' revija, rame uz rame s najpoznatijim manekenkama svijeta modnim je pistama prošetala i Hana Grizelj, Hrvatica iz Solina, čija je matična agencijam Relatum Model Management.

Lijepoj Hani prvo se ukazala velika čast na Tjednu mode u Milanu, kada je dobila ekskluzivu da nosi reviju za Versace, jednu od najpoznatijih talijanskih modnih kuća na čijem je čelu Donatella Versace. Kada je u pitanju ekskluziva, kako pojašnjavaju iz modnog svijeta, to je značilo da će ona u Milanu odraditi upravo samo tu reviju.

A nakon Milana, Hana Grizelj otputovala je u Pariz i na tamošnji Tjedan mode, koji je započela revijom Balmain, Oliviera Rousteinga kao i osebujnog libanonskog dizajnera Elie Saaba. Zbog te revije Hana je iskusila u pravom smislu riječi što znači biti model i spreman na sve transformacije.

Naime, nakon što je prošetala u kreacijama Elie Saaba, do 2 ujutro sjedila je na frizerskom stolcu kako bi njezina kosa, za bezvremenskog Givenchyja, postala platinum blond. 

  • +2
Hana Grizelj Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia