tako jednostavno

Ovo stvarno pali! Jennifer Aniston otkrila trik s kojim ruž na usnama traje puno dulje

17.04.2023 u 21:24

Bionic
Reading

Volite svakodnevno nositi ruž, no izluđuje vas boja koja vrlo brzo izblijedi ili potpuno nestane s usana? Rješenje za taj beauty problem ima miljenica Hollywooda Jennifer Aniston. Na društvenim mrežama otkrila je kako je ona doskočila tom problemu

Ruž je sastavni dio vaše beauty rutine? Onda vam je sigurno dobro poznato: ocrtate usne olovkom, ispunite ružem, dodate malo sjajila kao šlag na tortu i nakon nekoliko sati shvatite da je boja izblijedjela ili, u najgorem slučaju, potpuno iščezla.

No, tu vam može pomoći vrlo jednostavan beauty trik od Jennifer Aniston. Slavna glumica, koja je nedavno otkrila kako kosi u svega nekoliko koraka pružiti željeni volumen, sada ima i as u rukavu kada je u pitanju ruža za usne.

Trik koji ruž čini dugotrajnijim slavna je glumica naučila od svoje šminkerice Jillian Dempsey. Na svom Instagram profilu otkrila je kako uz pomoć upijajućeg papira produljiti trajanje ruža na usnama.

Tanki papirići koji upijaju ulje zapravo su namijenjeni matiranju T-zone lica. Naime, ako vam se tijekom dana po licu pojave sjajne mrlje, višak sebuma lako možete ukloniti, odnosno upiti malim 'upijajućim papirićima'. Prema riječima Jenniferine šminkerice Jillian Dempsey, upijajući papir se može koristiti i u druge svrhe te njime uspješno popraviti ruž za usne.

Kako to zapravo funkcionira? Ocrtajte i obojite usne olovkom za usne. Tako ćete kreirati idealnu osnovu. Zatim nanesite ruž po izboru i pritisnite usne na upijajući papir. On će upiti višak boje, ali je neće obrisati, pa će ruž zapravo trajati puno dulje.

  • +12
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock Editorial / Profimedia