efektan lančić

Nakit u kojem je zablistala Blake Lively neizostavan je dio svakog blagdanskog outfita

04.12.2023 u 15:03

Bionic
Reading

Nakit u obliku tankih lanaca s dijamntima viđen je na više modnih revija, a omiljena holivudska glumica pokazala je koliko dobro izgleda nošen na golu kožu

Glumica Blake Lively doslovno je zablistala na premijeri Beyonceina filma 'Renaissance', noseći crni outfit uveličan dijamantima i cirkonima, kojim je nagovijestila trend nošenja malo drugačijeg nakita - kao stvorenog za blagdane.

Naime, holivudska zvijezda istaknula je dugačku, tanku ogrlicu nalik lancu sa sitnim cirkonima, a iste takve vidjeli smo i na nekoliko revija utjecajnih modnih kuća.

Konkretno, look zvijezde serije 'Tračerica' dolazi ravno s modne piste Chanela iz kolekcije jesen-zima 2022.-2023., a riječ je o stajlingu stavljenom od prsluka ukrašenog svjetlucavim detaljima otvorenog preko golog poprsja. Ovaj statement komad iskombinirala je s crnom mini suknjom od tvida i salonkama Christiana Louboutina.

Budući da je riječ o trendu nošenja sakoa na golu kožu (bez košulje), nakit se promeće u sastavni dio outfita. Blake Lively naglasila je svoju silueti blistavom ogrlicom, ubacivši nekoliko dragocjenih dijamanata ispod sakoa.

Odvažniji od gomile ogrlica ili lančića do trbuha, ovaj upečatljivi detalj odiše elegantnim minimalizmom i bit će neophodan za proslavu kraja godine - posebno ako nosite malu crnu haljinu ili duboki dekolte.

Ista pristranost prema ovom detalji viđena je i na modnoj reviji Chanel Resort 2024. i Schiaparelli proljeće-ljeto 2024., što je samo dokaz je da će ovaj trend ostati aktualan u nadolazećim sezonama. Još jedan argument više da se odvažite i uložite u dugoročnu investiciju.

  • +4
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia