po tome su poznati

Blake Lively ponovno 'potkopala' Ryana Reynoldsa: Ovaj put ga ismijala u teretani

15.11.2023 u 12:54

Bionic
Reading

Holivudski par Blake Lively i Ryan Reynolds poznati su po svojim duhovitim objavama na društvenim mrežama u kojima se često šale. Inspiraciju za šaljive objave često pronalaze jedno u drugom, a lijepa je glumica ovaj put ismijala suprugovo vježbanje u teretani

Blake Lively i Ryan Reynolds poznati su kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu. Često ih možemo vidjeti u zajedničkim šetnjama gradom, večernjim izlascima, a koliko se dobro slažu pokazuje i činjenica da dijele isti smisao za humor pa svoje pratitelje često nasmijavaju objavama na društvenim mrežama. Ovaj put glumica je 'na pik' uzela Reynoldsa pokazavši kako se muči s vježbanjem.

Iako se Reynolds može pohvaliti izvrsnom linijom u 48. godini, a Lively je pokazala kako izgledaju smiješne face koje glumac slaže prilikom dizanja utega.

Na fotografiji je raznim emotikonima prekrila suprugove mišićave ruke, a odabir emotikona sugerira da je riječ o 'vrućem sadržaju'.

Međutim, prilikom fotografiranja supruga fotografirala je i svoj odraz u ogledalu pa se našalila zumiravši fotografiju: 'Nađi sebi boljeg Instagram dečka od mene. Čekat ću.'

Uz Reynoldsa, na fotografiji je i popularni trener Don Saladino koji pomaže glumcu da se vrati u formu za treći nastavak filma 'Deadpool'.

Da su godine učinile svoje, priznao je i sam Reynolds kada se u vlastitoj objavi zahvalio treneru na pomoći: 'Uvijek je bio tu da mi pomogne da se vratim u funkcionalnost. Mentalno i fizički. Shvaćam koliko sam privilegiran raditi s nekim poput njega. Ne radim ove stvari sam. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Znao sam da neće biti lako vratiti se tamo gdje sam trebao.

Inače, Ryan Reynolds i Blake Lively poznati su po svojim objavama na društvenim mrežama u kojima nerijetko objavljuju neuređene fotografije ismijavajući jedno drugog ili zbijajući šale na vlastiti račun. Iako već duže nisu pokazivali svoju svakodnevicu na Instagramu, mnogi se nadaju da će duhovitih objava iz doma Reynolds-Lively biti više.

  • +4
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia