NOVA REKLAMA

Ovim potezom Blake Lively je još jednom potvrdila svoj status miljenice Hollywooda

22.11.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Blake Lively i Ryan Reynolds vjerojatno su danas i jedan od najmoćnijih holivudskih parova, odavno se ne fokusirajući samo na glumu, već i na razne poslove i investicije sa strane koje im donose dodatne milijune, a jedan od projekata u koje vjeruje glumica su i bezalkoholna pića, koja je nazvala Betty Buzz, za koju je snimila i novu reklamu koja oduševljava

Da su uvijek spremni na dobru šalu, što na tuđi, što na svoj račun, i Blake Lively i Ryan Reynolds odavno su dokazali. A najdraže od svega im je kada mogu jedno drugome podvaliti neku foru.

Mnogi se još uvijek jasno sjećaju Reynoldsovih javnih rođendanskih čestitki voljenoj supruzi, u kojoj niti jedna od niza objavljenih fotografija nije bila niti najmanje reprezentativna.

A kao što su spremni na šale u privatnom životu, humor je dio i njihovih poslovnih života, što je Blake Lively, miljenica Hollywooda, pokazala u najnovijoj reklami koju je snimila za bezalkoholna pića Betty Buzz.

Riječ je o pićima koja su njezinih ruku djelo, i u koja vjeruje, stoga ne čudi da puno ulaže i u same reklame. Najnovija je bila pun pogodak što se pokazalo i time što je u kratkom roku postala viralni hit.

Reklama Blake Lively za Betty Buzz Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U reklami Blake Lively dolazi do polugolog, nabildanog muškarca koji u ruci drži bočicu s Betty Buzz pićem, a potom slijedi njezin govor:

'Postoji razlog zbog kojeg svi muškarci vole Betty Buzz. Mi u Betty Buzzu ne testiramo na životinjama. Testiramo na muškarcima.'

BLAKE I RYAN

Nakon 11 godina braka i četvero djece i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Dok to izgovara, naginje čašu s Betty Buzz pićem muškarcu u usta, koji se trudi ispiti sve da mu se ne prolije.

Isti je na njezinom službenom Instagram profilu u jednom danu lajkalo više od 830 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, a među njima je i njezin suprug Ryan Reynolds.