MARS JE U VAGI

Najveći se oprez, pomirljivost i suzdržanost preporučuju Rakovima, Jarcima, Ovnovima i Vagama

13.10.2019 u 18:40

Bionic
Reading

Otkako je 4. listopada ušao u znak taktične i miroljubive Vage, u kojem će se zadržati sve do 19. studenog, energični i ratoborni Mars postat će manje agresivan

Pod ovim utjecajem opast će količina nasilja temeljenog na iracionalnim porivima i naglošću, a energija će biti usmjerena na plemenitije ciljeve. Marsova borbenost u sprezi s pravdoljubivošću Vage idućih tjedana poticat će na borbu za pravdu, humana načela i ideale.

Ravnopravnost bez obzira na spol, boju kože ili društveni status, zaštita slabijih od nasilnika i huligana, suzbijanje nepotizma i korupcije bit će neka od gorućih pitanja na kojima će se javnost jače angažirati. Budući da će vas ovaj položaj Marsa potaknuti da učinite pravu stvar, kao i da uzajamno dajete i primate, odnosi za koje ima nade bit će unaprijeđeni, dok će oni nepovratno narušeni pretrpjeti raskid.

  • +9
Catherine Zeta-Jones horoskopska je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No i to će biti manja šteta nego nastavak krpanja odnosa. Nastojat ćete razjasniti nesuglasice s ljudima iz poslovne sredine, prijateljima i ljubavnim partnerom, izreći stvari koje ste dugo držali u sebi i iznaći najmanje bolno rješenje za obje strane. Imate li prigovora, pogodan je tren da iznesete što vam leži na duši, saslušate drugu stranu i njene argumente te zajednički zaključite kako se stvari mogu promijeniti nabolje.

U profesionalnim odnosima ovo je povoljno razdoblje za team building i konstruktivne poslovne sastanke s kolegama i nadređenima. Svima će biti lakše izreći primjedbe i prijedloge, čuti tuđe i postići dogovor koji će osvježiti međuljudske odnose i poslovanje.

  • +7
Bella Hadid u horoskopu je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Dok Mars prolazi Vagom, najveći se oprez, pomirljivost i suzdržanost preporučuju Rakovima, Jarcima, Ovnovima i Vagama. Ovi će znakovi biti najpodložniji iscrpljivanju, sukobima, nezgodama, bolestima i ozljedama. Igrajte na sigurno i klonite se riskiranja!

  • +17
Reese Witherspoon je horoskopski Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK