Beatrice borromeo i dior

Najtraženija torbica godine u rukama jedne od naljepših aristokratkinja: Nema sumnje, svi će htjeti Lady 95.22

31.01.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila s torbom Lady 95.22 na haute couture reviji za proljeće/ljeto 2023. organiziranoj u Parizu, Beatrice Borromeo dio je i nove Diorove kampanje za torbicu za koju se smatra da će biti modni dodatak godine

Vjerna prijateljica modne kuće Dior, lijepa Talijanka Beatrice Borromeo pozirala je za novu kampanju koja ističe jednu od legendarnih torbica brenda: Lady 95.22. Crno-bijele fotografije snimila je francuska fotografkinja Brigitte Lacombe, supruga Pierrea Casiraghija, sina monegaške princeze Caroline, a izgledaju fantastično.

U klasičnom crnom džemperu s dolčevitom i pencil suknji, Borromeo se na fotografijama pojavljuje u različitim pozama, ponekad nasmijana, ponekad zamišljena. 'Sjajna Diorova ambasadorica nosi, s elegancijom i odvažnošću, kultnu crnu kožnu torbu istaknutih linija', navodi se u priopćenju.

Prije dvije godine supruga Pierrea Casiraghija, koja redovito privlači pozornost svojim odabirima kojima je stekla titulu jedne od najbolje odjevenih dama na kraljevskom dvoru, sudjelovala je u digitalnoj kampanji za Dior povodom haute houture kolekcije proljeće/ljeto 2021. Tada se 37-godišnja aristokratkinja istaknula u kreacijama Marije Grazie Chiuri, umjetničke direktorice brenda posljednjih šest godina.

Dvije Talijanke surađivale su i povodom Diorove haute couture reevije za proljeće/ljeto 2023., predstavljene u muzeju Rodin, u sklopu Tjedna mode u Parizu. Tada se Borromeo pojavila sa slavnom Lady 95.22 u ruci, što nikome nije moglo promaknuti. Upečatljiv stajling uključivao je chic kombinaciju od tvida, također predstavljenu u haute couture kolekciji Diora za sezonu jesen/zima 2021. godine. Našle su se tu pelerina i minica, a tvid je bio istaknut i Diorovim čizmama do koljena i, naravno, crnom Lady 95.22 u ruci.

Oh là là!

U tvidu od glave do pete: Lijepa supruga monegaškog princa bila je oličenje francuskog chica

Pogledaj galeriju

Inače, torba Lady Dior 1995. godine osvojila je srce Diane od Walesa, a zatim i promijenila ime iz Chouchou u Lady Dior, njoj u čast. Od tada se jedna od kultnih torbi modne kuće Dior ne prestaje pojavljivati ​​na modnim revijama ili u sklopu novih kolekcija. Tijekom svoje povijest torbica je doživjela nekoliko osvježenja i novih izdanja, a Dior je nedavno lansirao najnoviji model naziva Lady 95.22.

Ime torbice odnosi se na '95. godinu, kada je ovaj modni dodatak započeo svoj put u modnom svijetu i kada ga je usvojila princeza Diana, te na 2022., godinu u kojoj je torbica prvi put viđena na modnoj pisti u sklopu kolekcije jesen/zima 2022./23. Model je vrlo brzo osvojio zaljubljenice u modu, a njegova popularnost sugerira da će postati torba godine. Ova kampanja s jednom od najljepših i stilski najdotjeranijih aristokratkinja samo potvrđuje ta predviđanja.