razglednica iz jordana

Najskuplji safari look: Severina uživa u Jordanu, a stvari nosi u ruksaku skupljem od 16.000 kuna!

18.11.2022 u 14:40

Bionic
Reading

Severina sve radi sa stilom, čak i dok hoda Dolinom mjeseca ona je usklađena od glave do pete. Odabrala je bež kombinezon koji je otkrio njezine preplanule noge, a odabrala je i skupocjene modne dodatke

Severina već neko vrijeme uživa na putovanju Jordanom, a na svom Instagram profilu s obožavateljima dijeli lijepe trenutke s putovanja, ali i outfite kojima se teško pronalazi zamjerka. Ovaj put podijelila je svoj safari look od skupocjenih luksuznih brendova.

Odmor u Jordanu Severini svakako godi, a očito ju i inspirira da kreira kombinacije kojih se ne bi posramile ni najpoznatije modne influecerice.

Posjetila je Dolinu mjeseca poznatu po pustinjskim krajolicima, a boje svog outfita prilagodila je bojama pustinje.

Odlučila se za kratki bež kombinezon u safari stilu, a na preplanule noge obula je gležnjače na vezanje u bež nijansi. U svoj sportski look uklopila je i pelerinu i šilterinu u popularnom Burberry uzorku, a kako bi joj na putovanju sve stvari bile 'na dohvat ruke' torbicu je zamijenila crnim ruksakom.

Ipak, ne radi se o običnom sportskom ruksaku, već o ruksaku luksuzne marke Yves Saint Laurent u vrijednosti većoj od 16.000 kuna!

ljetna pozornica

Ovo se isplatilo čekati 13 godina: Severina održala koncert za pamćenje u Opatiji; pogledajte kakva je atmosfera vladala

Pogledaj galeriju