ljetna pozornica

Ovo se isplatilo čekati 13 godina: Severina održala koncert za pamćenje u Opatiji; pogledajte kakva je atmosfera vladala

1/22

Severina

Nakon 13 godina Severina je održala veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Koncert, za koji se tražila karta više, opravdao je očekivanja njezinih obožavatelja.

Kako je bio najavljivano, kroz posebno osmišljen repertoar, pjevačica je goste provela kroz retrospektivu najvećih hitova, popraćenih pripadajućim originalnim kostimima i proširenim glazbenim sastavom na pozornici. Tako je uz prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, pet tisuća posjetitelja uživalo u pjesmama koje su obilježile Severininu karijeru. Za ovaj nastup Severina se dugo pripremala. Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, obožavatelji su imali priliku 'putovati kroz vrijeme' i  uživati i u omiljenim im pjesmama poput 'Broš' i 'Parfem', a koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.

Pred publiku je stigla u kratkoj i efektnoj haljini ukrašenoj sjajnim detaljima i perjem, a užarena atmosferu održavala od samog početka do kraja. Na ovo se, složit će se Opatijci i gosti, isplatilo čekati više od jednog desetljeća.

Severina

Severina

Izvor: Cropix / Autor: DAMIR SKOMRLJ

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 11.08.2022 u 22:51