ZNA ŠTO SE NOSI

'Kao da ima 20': I Severinu je osvojio modni trend oko kojeg su mišljenja podijeljena, no njezini fanovi su oduševljeni

19.10.2022 u 23:28

Bionic
Reading

Severina je uvijek u korak s modnim trendovima, a na svom je Instagram profilu pokazala kako je spremna isprobati i riskantnu kombinaciju koja uključuje sportske čarape baš po uzoru na poznate svjetske fashionistice

Dobro upućeni u modna strujanja znaju kako je jedan od najvrućih trendova ove godine - nošenje sportskih čarapa zaokupio poznate trendseterice poput Belle Hadid i Kendall Jenner, a sad mu nije odoljela ni Severina.

Zgodna Splićanka koja je ove godine proslavila 50 rođendan, spremno je pozirala u trendi kombinaciji na svojem Instagram profilu za što je dobila bezbroj lajkova.

I dok smo donedavno birali gotovo 'nevidljive' čarape, modni trendovi nalažu sad upravo suprotno: uočljive čarape baš kao statement modni detalj.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Glazbenica koja je redovito vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica za svoj je look dobila samo pohvale, a fanovi su bili oduševljeni njezinim mladolikim izgledom.

Severina je izgledala sjajno u bež sakou, vrućim hlačicama od jeansa i kratkom topu, a stajling su zaokružile tenisice i sportske čarape oko kojih se već neko vrijeme lome koplja te šilterica u tonu.

Nije dugo trebalo čekati da je pratitelji obaspu komplimentima: 'Prelijepa u svakom pogledu', 'Kao da ima 20', 'Kraljica', Kakva ljepotica'...