elegantno i udobno

U anđeoskom izdanju: Severina uživa u putovanju i dokazuje da tenisice idu s baš svime, čak i čipkastom haljinom

17.11.2022 u 09:37

Bionic
Reading

Zagrebačko jesensko sivilo Severina je na jedno vrijeme zamijenila jordanskim suncem. Na svom Instagram profilu pohvalila se kako uživa u putovanju i razgledavanju znamenitosti, a obožavateljima i pratiteljima nije promaknuo niti njezin sjajan stajling

I dok na zagrebačkoj špici vladaju zimski kaputi, jakne i čizme, Severina blista u prekrasnoj, čipkastoj haljini idealnoj za toplu sezonu. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica trenutno uživa u Jordanu gdje je posjetila značajno turističko odredište Jerash.

Obzirom na suptropsku klimu i temperature koje u ovom razdoblju idu preko 20 stupnjeva, Severina je i prilagodila odjeću. Inače poznata zaljubljenica u modu i trendove nije posegnula za nečim običnim, trenirkom ili tajicama, već i u ovom slučaju ostala na visinu zadatka i spojila eleganciju i udobnost.

Tako je izbor pao na bijelu midi haljinu čiji dizajn potpisuje Ulla Johnsnon. Pletena haljina, koja nosi ime Angelica, koje savršno ogdgovara njezinom pročišćenom, 'anđeoskom' dizajnu. Izrađena je od žakarda, a jednostavna mrežasta podloga prekrivena je postavljenim cvjetnim motivima. Predstavljena u kolekciji za jesen 2022. godine midi pletena haljina ima jednostavne duge rukave i lagano se u zvonolikom kroju širi prema dnu. Vrlo jednostavan, sofisticiran i prije svega elegantan modni komad, za koji je potrebno izdvojiti nešto malo manje od 5800 kuna.

Severina je nježnu bijelu haljinu, čiji dizajn podsjeća na tradicionalne arapske haljine, spojila s naizgled nespojivim komadom obuće – klasičnim tenisicama. Tako je za turistički obilazak Artemidinpg hrama u Jerashu odabrala popularne Nike Air Max, i to model 270 u elegantnoj kombinaciji sive i zlatne boje.

Ovom kombinacijom Severina je dokazala kako su tenisice doista nosive uz gotovo sve, pa čak i čipkaste haljine. Sjajan dnevni ležeran i chic stajling zaokružila je s još jednim vrlo praktičnim komadom – ruksakom na leđima. A u opis jedne od objavljenih fotografija citirala Dalaj Lamu te napisala: 'Jednom godišnje idite negdje gdje nikada prije niste bili.'

  • +19
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije