VJEČNE TIMBERLANDICE

Najpoznatije žute čizme ponovno su 'in': Njihova lakirana verzija zaludila je modne ovisnike

12.03.2024 u 14:36

Veneda Carter x Timberland

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Na tržište ne prestaju stizati nove, uzbudljive verzije kultnih žutih čizama od nubuk kože

Simbol modnog stila Njujorčana i latino dive Jennifer Lopez, čizme brenda Timberland ponovno se nalaze u glavnom fokusu modne javnosti.

Ovih dana predstavljena je njihova nova glomazna verzija, po zamisli umjetničkog kolektiva Mschf, a početkom siječnja, na muškoj reviji Louis Vuittona, predstavljena je nova skupocjena verzija, uz ostalih šest modela iz ponude Timberlanda.

Između verzije Louis Vuittona, sa istaknutim monogramom francuske kuće, i verzije Mscfa, s kojom je prepoznatljivi dizajn potplata čizmi Timberland zaradio zvjezdani tretman, ističe se njihova lakirana inačica.

Veneda Carter x Timberland Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Brušena koža Timberlandica sada blista zahvaljujući Venedi Carter. Ova Dankinja karijeru je započela kao model, da bi postala modnom stilisticom sa klijenticama poput Kim Kardashian, a potom i dizajnericom novih, uzbudljivih verzije čizama Timberland.

Prošlo je gotovo dvije godine otkako je lansiran njezin prvi model lakiranih Timberlandica koje su, nakon što su ugledane na stopalima faca poput Drakea, rasprodane brzinom svjetlosti.

Ljubitelji lakirane verzije čizama Timberland sada su ponovno došli na svoje, a Carter je predstavila i verziju s dodatkom potpetice stiletto, u crnoj i prepoznatljivoj boji pšenice.

Osim toga, ovaj povišeni model Timberlandica ističe se i detaljem patentnog zatvarača, umjesto tipičnih vezica.

Dostupne u prodaji od 5. ožujka u web trgovini Timberlanda i kod odabranih prodavača, sve verzije lakiranih Timberlandica danas su u potpunosti rasprodane, što dovoljno govori o njihovoj poželjnosti, ali i novoj popularnosti legendarnih žutih čizama na modnoj sceni.