marta ortega

Šefica Zare pokazala nove čizme od 70 eura; ovo je model koji će svi htjeti imati u ormaru

04.03.2024 u 10:13

Marta Ortega

Izvor: Profimedia / Autor: ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nasljednica modnog carstva Inditexa Marta Ortega stigla je na reviju brenda Loewe za jesen/zima 2024./2025. u Parizu i tom prilikom pokazala look s trapericama i budućim novim Zarinim bestselerom - vojničkim gležnjačama

Prva žena Zare Marta Ortega najbolja je ambasadorica popularnog španjolskog high street brenda, a to potvrđuje i činjenica da je više puta noseći neke od Zarinih dizajna učinila da u kratkom roku postanu viralni i najtraženiji modeli sezone. Nema sumnje, Ortega je diktatorica budućih trendova i veliki izvor inspiracije za tisuće i tisuće žena diljem svijeta.

I to u tolikoj mjeri da niti elegancija Pariškog tjedna mode, kao ni njegov hvaljen i nadaleko poznat street style nisu uspjeli zasjeniti stil predsjednice Inditexa. Na renomiranu reviju brenda Loewe za jesen/zimu 2024./2025. u francuskoj prijestolnici Ortega je stigla u outfitu sastavljenim od najklasičnijih traperica, a među svojim pratiteljima i obožavateljima pristupačne mode stvorila je novi val lude poželjnosti novim parom Zarinih gležnjača te one obećavaju pomesti konkurenciju ove sezone.

Zara - gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ortega, koja je nedavno rodila treće dijete, poslovna je žena i modna stručnjakinja koja se odlučila za jednostavnost čim je došla na čelo jednog od najistaknutijih brendova. Izbor joj je ovog puta pao na predimenzioniranu kožnu jaknu, ravne traperice skraćenog kroja i apsolutnu zvijezdu stajlinga - visoke kožne vojničke čizme s vezicama. Novitet iz Zare prodaje se po cijeni od 69,95 eura i ističe se, prije svega, ravnim dizajnom s nazubljenim potplatom u čokoladnosmeđoj boji.

Vrlo svestran i funkcionalan model gležnjača u military stilu, koji se može kombinirati sa svim vrstama odjevnih predmeta, zasigurno će zapeti za oko kako sljedbenicima predsjednice Inditexa, tako i ljubiteljicama mode.