LJUPKA U MINICI

Najbolje odjevena Hrvatica pokazala savršenu figuru nakon poroda

29.12.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Sada kada više nema trudnički trbuščić Ljupka Gojić Mikić ponosno je pokazala svoju novu figuru na kojoj je očigledno marljivo radila. Uskočila je u minicu i još jednom opravdala titulu najbolje odjevene Hrvatice

Nakon što je sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem, i svoje dvije kćerkice preselila iz dalekog Japana, Ljupku Gojić Mikić u Hrvatskoj je dočekao novi početak. U Zagrebu je prije tri mjeseca rodila svoju treću kćer Mari Danu, dok su mlađe Mila Amelie i Jana Sienna krenule u novu školu, Mihael je okončao svoju nogometnu karijeru u Japanu, a planiraju uskoro otvoriti i kafeteriju s domaćim sladoledom.

Iako je tek nedavno rodila, našem najuspješnijem bivšem modelu i vlasnici modnog brenda Jolie Petite nije dugo trebalo da se vrati u zavidnu formu u kojoj je bila prije trudnoće. Lijepa Ljupka nedavno je pokazala svoju vitku figuru u kupaćem kostimu, pozirajući na plaži u Dubaiju, gdje je s obitelji otputovala na odmor i okušala se u adrenalinskim izazovima.

  • +6
Ljupka Gojić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Kako dani prolaze, bivša manekenka sve je bliže tjelesnoj formi u kojoj je bila prije trudnoće, pa stoga ne čudi to što je svoju novu liniju odlučila podijeliti i sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Kao velika ljubiteljica mode, Ljupka je na Instagramu objavila fotografiju u još jednom besprijekornom stajlingu koji zna isfurati samo ona.

Najbolje odjevena Hrvatica prema izboru Fashion Gurua tmuran zimski dan u Zagrebu odlučila je začiniti razigranom asimetričnom suknjom kariranog uzorka u kombinaciji s traperom, japanskog dizajnera Junyana Watanabea, koja se trenutno prodaje po sniženoj cijeni od 3.940 kuna.

Uvijek dotjerana Ljupka je uz suknju nosila guste crne čarape i crnu majicu pripijenu uz tijelo, a svoj zimski stajling začinila je prošaranim sivim sakoom brenda Anine Bing, tamnim sunčanim naočalama i crnim gležnjačama na petu.

  • +3
Ljupka Gojić Izvor: Pixsell / Autor: Instagram