IZNENAĐENI?

Na ovo žene misle 627 sati godišnje

28.11.2013 u 09:13

Bionic
Reading

Mrlje na licu, otečenost, loša frizura i drugi problemi vezani uz izgled tjeraju žene da na razmišljanje o tome potroše čak cijeli jedan mjesec

U britanskoj studiji tvrtke Invistaa sudjelovalo je 2.000 žena, a rezultati pokazuju da se oko svog izgleda godišnje brinu 627 sati i 28 minuta

Većina tog vremena odvojena je za brige oko toga što odjenuti tog dana i kako to izgleda, ali najveća je zabrinutost oko viška kilograma. Oko toga žene tjedno razmišljaju jedan sat i 46 minuta.

Istraživanje je pokazalo da žene također tjedno potroše sat i 26 minuta razmišljajući kojim odjevnim kombinacijama mogu sakriti kritične zone na tijelu, a osam od deset žena ima dana kada će se boriti s tim problemom bez obzira na to što im ogledalo daje dobru sliku fizičkog izgleda.

O nadustosti razmišljaju sat vremena tjedno, dok upola manje vremena brinu o tome jesu li im grudi premale. Daily Mail piše kako sve te brige najčešće isplivaju na površinu kada se spremamo za neka važna događanja poput vjenčanja ili pak večernjih izlazaka.