AMANDA SEYFIRED

Na glamuroznu filmsku premijeru stigla u haljini iz H&M-a

07.03.2018 u 12:13

Bionic
Reading

Na svjetskoj premijeri njenog novog filma, crne komedije naslova 'Gringo', slavna Amanda Seyfried odlučila je odjenuti, po narudžbi izrađenu, haljinu iz nove H&M Conscious Exclusive kolekcije

Haljina zavodljivih detalja poput čipke stvorena je od Econyl-a, recikliranog materijala dobivenog od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada.

  • +7
Amanda Seyfried Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naglašavajući ženstvenost, koja je glavna tema ovogodišnje H&M Conscious Exclusive kolekcije,  spomenuta haljina kao i brojni drugi odjevni komadi iz kolekcije dostupni su u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, od 19. travnja.

Amanda Seyfried jedna je od zvijezda u filmu 'Mamma Mia! Here We Go Again' koji se krajem prošlog ljeta sniamo na Visu. Lijepa plavuša u filmu glumimladu Sophie, kćerku lika kojeg je u prvijencu tumačila Meryl Streep, a tijekom boravka na našoj obali nije krila oduševljenje Dalmacijom. Svaki slobodan trenutak koristila je za istraživanje otoka, isprobavanje lokalnih specijaliteta, vožnju brodom i fotografiranje prekrasnog okoliša. Dojmove je dijelila na svom profilu na Instagramu pokazujući svojim obožavateljima koliko uživa u ljepotama Lijepe Naše.

  • +7
Glumica Amanda Seyfried nakon snimljenih scena na moru vratila se u Komižu Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX