JEFTINO I EFIKASNO

Muku mučite s neredom u spavaćoj sobi ili s premalo mjesta u putnoj torbi? Evo kakva rješenja nudi Ikea

22.07.2021 u 06:55

Bionic
Reading

Švedski div za opremanje doma već godinama nudi niz pametnih rješenja za svaki problem koji možemo imati sa skladišnim prostorom, a u svoju bogatu ponudu ovih su dana uvrstili predmete koji za malo novaca osiguravaju uredan izgled spavaće sobe i štede mjesto u torbi za putovanje

Na Ikeinim stranicama ovih je dana osvanula torba za odlaganje imena Plugghäst. Riječ je o praktičnoj plastičnoj vreći s patentnim zatvaračem koja se blago prozire. Dizajnirana da zaštiti omiljene predmete od prašine i smanji potencijalni nered u spavaćoj sobi, u prodaji se nalazi po cijeni od svega 20 kuna.

Uska,a istovremeno dovoljno prostrana, ovu torbu bez napora ćete pospremiti ispod kreveta ili odložiti u ormar. Isto tako, ovaj poznati švedski proizvođač namještaja u svoj asortiman uključio je vakuumske vrećice Spantad čije pakiranje od dva komada iznosi 25 kuna, a kao i sa sličnima na tržištu njihov puni potencijal iskoristit ćete uz pomoć usisivača.

Ovo optimalno rješenje za velike hrpe odjeće ili posteljine isto tako pomoći će stvoriti dragocjeno mjesto u kovčegu prilikom pakiranja za putovanja.