PRIRODNO JE IN

Izgleda puno skuplje: Ovaj stolac omiljenog brenda mogao bi postati pravi hit na društvenim mrežama

19.05.2021 u 11:52

Bionic
Reading

Ljubitelje interijera diljem svijeta, švedska Ikea nerijetko oduševi komadima namještaja koji izgledaju puno skuplje nego što zapravo jesu. Slučaj je to i s njihovom stolice iz nove linije namještaja Voxlöv

Od travnja ove godine, poznati švedski lanac namještaja u svoju ponudu uvrstio je stolicu blago zakrivljenog oblika čiji je okvir stvoren od bambusa, a sjedalo i nasloni su od ručno tkanog papira.

Zahvaljujući njegovom bezvremenskom i skupocjenom izgledu, ovaj komad namještaja istaknut u prostoriji kao što je blagovaonica odisat će prozračnim i laganim vibracijama.

Svijetloga izgleda, Ikeina stolica Voxlöv najbolje će se slagati s minimalističkim ili skandinavskim stilom uređenja, a svojim dizajnom priklanja se i popularnom japandi stilu koji posljednjih mjeseci oduševljava svjetske ljubitelje interijera.

Ukoliko želite ostati vjerni njegovu bambusovom izgledu, isplati ju se kombinirati s odgovarajućim stolom za objedovanje iz iste linije. Po cijeni od 600 kuna, Ikeinu stolicu Voxlöv u mjesecima pred nama nesumnjivo ćemo viđati na fotografijama brojnih ljubitelja interijera.

  • +11
Katalog Ikea 2020. Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea