NOVE STIKEEZ FIGURICE U LIDLU

Motivirajte klince na zdraviju prehranu pomoću Stikeeza iz Lidla

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Jakus

U Lidl su ponovno stigli Stikeezi – šarena ekipa koju klinci jednostavno obožavaju. 24 nove figurice predstavljaju hranu, a cilj im je potaknuti djecu da jedu što više voća, povrća i drugih svježih, hranjivih namirnica. Lidl Hrvatska održao je kulinarsku prezentaciju jednostavnih i maštovitih jela za djecu, a događaj je održan u sklopu dječjeg festivala ZGodionica na zagrebačkom Ribnjaku. Sva pripremljena jela nadahnuta su Stikeezima - kroz igru s ovim slatkim figuricama, Lidl djecu želi motivirati na kreativnost pri biranju i spajanju cjelovitih i uravnoteženih namirnica

„Jedan od najčešćih mitova u javnosti je da zdrava prehrana nije ukusna. U želji da napravimo pozitivan zaokret u promišljanju o prehrani i motiviramo najmlađe na uravnoteženu prehranu, ponovno smo doveli Stikeeze u svoje trgovine, a ovoga puta svaki od njih stiže s poučnom i zabavnom porukom o sebi. Opisima Stikeeza htjeli smo klince kroz igru dodatno zainteresirati za voće, povrće, mliječne proizvode i druge svježe hranjive namirnice. Za Stikeezima nisu ludi samo klinci, već i roditelji, a upravo zbog njih smo se odlučili danas predstaviti pripremu ovih jednostavnih, ukusnih i maštovitih jela za klince,“ – izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Jakus

Kombiniranjem raznih Stikeeza kroz igru, djeca dolaze do rezultata u rješavanju „zagonetke” dobre prehrane. Djeci se odašilje dodatna poruka da maštovit i kreativan obrok može biti i ukusan, te im se na primjeren način približavaju benefiti zdrave prehrane. Kulinarska prezentacija održana je u suradnji s mag. nutricionizma, univ. mag. fitofarmacije i dijetoterapije Nenadom Bratkovićem i njegovom NutriKlinikom. Nenad je okupljenima predstavio pripremu slatkog namaza od avokada, tortilla sendviča, slanog namaza od sardina te brzog doručka od ribanih jabuka sa sirom.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Jakus

Podsjećamo, popularna vesela Stikeez ekipa ove godine broji čak 24 člana. Osim figurica, u kolekciji su i album-hladnjak i vrećica za čuvanje Stikeeza. Album i vrećica su u prodaji, dok se Stikeez figurice dobivaju gratis pri kupnji u Lidlovim trgovinama na svakih potrošenih 90 kuna.

Također, ne propustite posjetiti Lidlov Stikeez kutak na ZGodionici, u kojem vas očekuju lov na blago, Stikeez kazalište, Lupilu kutak za bebe, bojanke, domino te brojne igre i nagrade za djecu. Ove godine, Lidl je sponzor dječjeg festivala ZGodionica na zagrebačkom Ribnjaku koji vrvi kvalitetnim i zabavnim sadržajima za klince. Festival traje od 23.8. do 8.9.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Jakus

Više informacija na poveznici

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!