FRANCES BEAN COBAIN:

Moja majka je kao podivljala mačka u pubertetu

26.08.2010 u 12:28

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain, osamnaestogodišnja kćer frontmena Nirvane, oštro se sukobila sa svojom skandalima sklonom majkom Courtney Love, usporedivši njezino ponašanje s divljom mačkom u pubertetu

Courtney Love (46) je nedavno pozvala svoju kćer putem Twittera da joj se vrati, no čini se da to mladoj Frances, koja se nedavno okušala i kao slikarica, ne pada na pamet. Perez Hilton je objavio da je 18-godišnja Cobain poručila majci da se nada da će ona uspjeti pronaći svoju dušu te da se prestane ponašati kao 'podivljala mačka u pubertetu'.

'Zašto bi ostavila mene i moj život u tako jadnom stanju i namjerno se ljutila da se opravdaš. Samo se vrati kući, volim te, mala Bean. I molim te, zaustavimo to ludilo oko novca, to je više no što ti možeš podnijeti. Trajalo je godinama, no napokon je na pravom mjestu, sve se događa s razlogom', napisala je tada Love koja se nije smjela približavati kćeri zbog zabrane suda te je Frances bila kod Kurtove obitelji.

Sad je zabrana istekla te bi Courtney željela ponovno viđati svoju kćer. Nedavno je pjevačica digla paniku i optužila drugu stranu obitelji da joj je uzela novac, no odustala je i od tih navoda. Courtney želi samo uspostaviti mir.

Inače, Frances je naslijedila oko 40 posto bogatstva svoga oca, a Kurt Cobain, iako tragično preminuo 1994. godine, zarađuje godišnje 55 milijuna dolara godišnje. Courtney je ranije izjavila da Frances živi 'sama u viletini', a mjesečni džeparac joj je 45 tisuća dolara.