uvijek savršena

Modni pogodak Melanije Trump: Prva dama koja nikad ne griješi

25.05.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Melania Trump stigla je u Belgiju, a njezin stajling s trendi gingham uzorkom, u kojem je sletjela na belgijski aerodrom, pun je pogodak. Prva dama drži se provjerenog stila odijevanja i svog zaštitnog znaka po kojem će ostati zapamćena i nakon mandata predsjednika Trumpa

Predsjednik Donald Trump i prva dama, nakon posjeta Papi, sletjeli su u Melsbroek, u Belgiji, gdje će provesti naredna dva dana povodom NATO-va samita. Melania je ponovno oduševila svojim stajlingom izlazeći iz aviona.

Stilist Melanije Trump, čini se, imao je pune ruke posla tijekom priprema za putovanje američkog predsjednika i prve dame. Osmisliti čak nekoliko stajlinga u danu za neku damu nije nimalo lako, no osmisliti ih za prvu damu Amerike posao je to koji zahtijeva pripremu iz temelja.

Važno je misliti na svaki detalj, jer ponekad ono što se čini nevažnim pod povećalom javnosti izgleda itekako bitno. Prisjetimo se samo kako se prva dama našla prozvanom za nepoštivanje islamskih običaja jer u Saudijskoj Arabiji nije prekrila kosu hidžabom.

Ipak, istu grešku nije ponovila tijekom posjeta Svetoj Stolici, već je, kako nalaže kodeks odijevanja za susret s Papom, odjenula crnu haljinu te prekrila kosu crnom maramom.

  • +6
Melania Trump u outfitu Michaela Korsa u posjetu Belgiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom posjeta Belgiji prva dama imala je slobodnije ruke po pitanju stajlinga, no i ovoga se puta odlučila za provjerenu, poslovno-elegantnu kombinaciju.

Nekadašnja slovenska manekenka odjenula je dugački kaput gingham uzorka, ispod kojeg je imala pencil haljinu do koljena identičnog uzorka, američkog dizajnera Michaela Korsa, čije kreacije često nosi.

Prva dama je istaknula struk remenom, što je ujedno njezin zaštitni znak. Dugonoga Melania igrala je na sigurnu kartu i kad je riječ o odabiru obuće. Štikle identičnog gingham uzorka, koje se slažu uz kaput i haljinu, možda su i najbolji odabir za ovakav outfit