poput blizanki

Melania i Ivanka kao da su se dogovorile oko stajlinga

23.05.2017 u 20:53

Bionic
Reading

Melanija i Ivanka Trump stigle su s predjednikom Donaldom Trumpom u Izrael gdje su prisustvovale ceremoniji u čast poginulim žrtvama holokausta. Dok se Ivanka napola pridržavala kodeksa odijevanja kojih se drže ortodoksni židovi poput njezina supruga Jareda Kushnera, Melania je odabrala haljinu bez rukava, a obje su Trump dame odjenule slične midi haljine u bijeloj boji

Predsjednik Donald Trump i njegove najdraže dvije dame, Melanija i Ivanka Trump, sletili su u Izrael gdje su posjetili Zid plača i odali počast žrtvama holokausta. Obje dame blistale su u bijelim midi haljinama koje su odjenule za svečanu ceremoniji polaganja vijenca u muzeju posvećenom žrtvama holokausta.

47-godišnja Melania odlučila se za satensku haljinu 'A' kroja (18.100 kuna) srpske dizajnerice Roksande Ilinčić i Manolo Blahnik štikle, dok je Ivanka odjenula čipkastu haljinu Oscara de la Rente od 37.740 kuna.

Najstarija kćer Donalda Trumpa i očeva desna ruka odlučila se za haljinu dugih rukava kako bi ispoštovala strogi židovski kodeks odijevanja.

Ivanka se 2009. godine preobratila na judaizam kada se udala za Jareda Kushnera koji dolazi iz ortodoksne židovske obitelji. Par se tijekom ceremonije držao cijelo vrijeme za ruke i u tišini slušao govor u sjećanje na šest milijuna židova koje su Nacisti ubili u 2. svjetskom ratu.

  • +8
Melania i Ivanka Trump u Izraelu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje su se Trump dame odlučile iskombinirati bež štikle s visokom potpeticom. Baš kao ni dan prije, ni ovoga puta nisu prekrile kosu, već su se odlučile na raspuštenu frizuru. Prva dama najradije nosi lagano uvijenu kosu koja ostavlja dojam kao da se nije puno trudila oko nje, te ćemo ju rijetko kad vidjeti podignute kose.

Njezin je frizer izjavio kako je Melania nakon pobjede Donalda Trumpa na izborima željela stvoriti look po kojem će je javnost pamtiti, a jednostavna frizura tek je dio njena imidža.

Lijepa Melania najradije bira neutralne boje kada su u pitanju odjevni komadi, najčešće crnu i bijelu, a njezin je stajling ovog puta posudila i prva kćer Amerike. Dok je Ivanka odabrala viseće statement naušnice, Melania je od nakita nosila tek zaručnički prsten.