STAJLING ZA PETICU

Melania zadivila elegantnim outfitom na susretu s Papom

24.05.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Donald Trump je doputovao u Rim, prvu postaju na putovanju Europom u okviru svoje prve inozemne turneje nakon preuzimanja predsjedničke dužnosti, te se susreo s papom Franjom

Dakako, kao i obično, veliku pozornost izazvala je njegova lijepa supruga Melania Trump, koja je za ovu prigodu odabrala odmjeren outfit, u kojem je do izražaja došla njezina vitka figura.

Prva dama, rođena u slovenskom mjestu Sevnici, bila je mamac za poglede u elegantnoj Dolce & Gabbana haljini od crne čipke duljine do ispod koljena, a kako nalaže protokol, za susret s Papom nosila je upečatljivu maramu također od istog materijala.

Točka na 'i' bile su stilleto štikle koje Melania uklapa u svaki stajling, a kosu je ovoga puta podignula u elegantnu punđu.  

Melania Trump kod Pape Izvor: Reuters / Autor: ALESSANDRO BIANCHI

Ništa manje nije bila elegantna ni prva kći Ivanka Trump u crnoj čipki od glave do pete, a look za susret s Papom upotpunila je neobičnim rajfom s malim šlepom.

Mediji su se pak raspisali o još jednom detalju prilikom dolaska Donalda i Melanije u talijansku zračnu luku Fiumicino, jer je i ovoga puta Melania odbila Donaldovu ruku izlazeći iz aviona.

Kako se već dugo nagađa o problemima među njima, ovo je bio povod za ponovna medijska nagađanja da je brak Trumpovih u krizi.

Mediji spekuliraju kako Melania više ne skriva to da nije sretna u braku te da njezine geste jasno pokazuju da nimalo ne uživa u svojoj ulozi prve dame.

Inače, ovo je treća postaja na putovanju tijekom kojega je Trump posjetio Saudijsku Arabiju, Izrael i palestinska područja, a nastavit će se posjetom Bruxellesu, u kojem se održava NATO-v samit, te Siciliji, jer će u Taormini sudjelovati na sastanku skupine G7.