KAKAV GAF

Melania je zbog prevelike brige oko odjeće zaboravila ono najvažnije

22.05.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Melania i Ivanka Trump za posjet Saudijskoj Arabiji pomno su isplanirale što će odjenuti, no nisu pokrile glavu hidžabom, što se u islamskim zemljama smatra nepoštivanjem. Unatoč tome, obje Trump dame izgledale su senzacionalno. Pri ukrcaju u Washingtonu Melania i Ivanka nosile su ležernije odjevne kombinacije, a potom su se pri slijetanju u Riyadh preodjenule u elegantnije outfite

Melania i Ivanka Trump pristigle su s predsjednikom Donaldom Trumpom u Saudijsku Arabiju gdje ih je dočekao kralj Salman. Obje su dame kao i uvijek briljirale kada je u pitanju stajling, no prva dama i najstarija kći američkog predsjednika napravile su grešku kojom su uvrijedile običaje zemlje domaćina.

Naime, ni jedna ni druga nisu pri ulasku u zemlju nosile hidžab koji je u Saudijskoj Arabiji obavezan dress code za žene. Iako je sadašnji predsjednik prije dvije godine oštro osudio isti postupak Michelle Obame koja je odlučila ne pokriti glavu, čini se da mu muslimanski običaji više nisu toliko važni.

Prva dama nosila je Stella McCartney crni kombinezon od 10.000 kuna koji je uskladila sa širokim zlatnim remenom i zlatnim lančićem te crnim štiklama.

  • +2
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Jonathan Ernst

Ivanka Trump, koja je stigla ruku pod ruku sa suprugom Jaredom Kushnerom, također se pobrinula da pokrije noge i dekolte, kad već nije glavu.

Odabrala je Cédric Charlier maksi crnu haljinu sa zanimljivim crveno-bijelim uzorkom, za koju je izdvojila gotovo jednako novca kao i 47-godišnja Melanija za svoj kombinezon. Outfit je upotpunila nude štiklama i sunčanim naočalama.

Prilikom slijetanja Trumpove su se presukle iz outfita koji su nosile tijekom ukrcaja u avion. Prva dama je prije putovanja u Saudijsku Arabiju nosila Max Mara bijelu vestu i jarko narančastu Hervée Pierre suknju pencil kroja, dok je Ivanka nosila usku cvjetnu haljinu do koljena.

  • +8
Melania i Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melanijina elegantna kožna suknja do ispod koljena bila je pun pogodak, budući da joj je stajala kao salivena, a outfit je zaokružila nude štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina.