kriza u braku?

Melania odgurnula Donalda Trumpa u javnosti

23.05.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Društvene mreže preplavila je snimka posjeta američkog predsjednika i prve dame Amerike Izraelu. Ono što je svima zapelo za oko dio je kada bračni par hoda po crvenom tepihu, nakon izlaska iz aviona, te Donald Trump pokušava primiti Melaniju za ruku, no ona ga grubo odgurava

Sve su glasnija šuškanja kako je američka prva dama nezadovoljna u svom braku s Donaldom Trumpom, u kojem se osjeća poput ptice zarobljene u zlatnom kavezu. Čini se i da više nema namjeru glumiti da je sve savršeno te je svom suprugu, aktualnom američkom predsjedniku, odlučila uzvratiti istom mjerom i ponašati se prema njemu u javnosti, jednako kako se on ponaša prema njoj.

Melania Trump grubo odgurnula svog supruga za posjeta Izraelu Autor: Reuters

Društvene mreže ponovno su se užarile nakon što se pojavila snimka njihova posjeta Izraelu. Odmah po izlasku iz aviona, Melania i Donald Trump krenuli su crvenim tepihom prema domaćinima, a kamera je usnimila trenutak kada predsjednik pokušava primiti za ruku Prvu damu, na što ga ona odguruje i nastavlja hodati dalje, ponosna i sama.

I dok neki tvrde da je Melania Trump pomislila kako nema šanse da je netko primjetio taj trenutak, drugi misle da je to napravila itekako namjerno.