ISPLATIVA INVESTICIJA

Modni klasik koji ćete godinama nositi: Ova dosadna vesta svakom će stajlingu dati dozu profinjenosti i luksuza

12.01.2021 u 06:35

Bionic
Reading

Ponekad ne morate nabacati na sebe hrpu boja i uzoraka da bi vaš stajling došao do izražaja. Vječna bijela boja itekako ga može učiniti efektnim i istovremeno vrlo elegantnim, a posebno ako se odlučite za pletenu vestu koja će mu dati dozu profinjenosti i luksuza

Ljubiteljice minimalizma sigurno će se razveseliti kada im kažemo da obična bijela vesta može imati vrijedan utjecaj na njihovu garderobu. Pletivo je neizostavan dio svakog zimskog ormara, no neutralno pletivo poput snježnobijele veste učinit će vaše stajlinge ne samo toplim, udobnim i lijepim na oko, već im i dati dozu profinjenosti.

Bijela boja simbol je čistoće i elegancije, a posebno lijepo izgleda od glave do pete. Mnogi će se složiti da je bijela klasik kojim je nemoguće pogriješiti pa upravo zato modni stručnjaci izdvajaju običnu bijelu košulju kao isplativu investiciju i bezvremenski klasik kojem popularnost s godinama ne blijedi.

Jednako bismo tako opisali i bijele veste koje pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet, pa čak i u kombinaciji s bijelom košuljom. Ove sezone posebno su popularne pletene veste bez rukava, odnosno pleteni prsluci koji su izvrsni za slojevito odijevanje.

Trend koji je također dobio na značenju prvih dana zime su veste s djelomičnim patentom. U ove su nas, uglavnom jako tople džempere odijevale naše brižne mame ne bismo li u svakom trenutku bili zaštićeni od hladnoće. Možda ih tada niste voljeli jer u njima niste izgledali dovoljno cool, no možda ih u narednim mjesecima ipak zavolite.

Nećete pogriješiti ni klasičnom bijelom vestom od tankog pletiva koju možete nositi ispod sakoa, kardigana ili košulje ili je ugurati u hlače visokog struka, no većina trendseterica ipak će posegnuti za predimenzioniranim modelima koji savršeno izgledaju u kombinaciji sa slip suknjama ili kožnim hlačama.

Gdje kupiti?

Zavirite u galeriju i pogledajte samo mali dio bijelih vesta u obilju modela dostupnih na policama trgovina.

  • +20
Bijele veste Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije