VRAĆAJU SE U MODU

Omražen komad postao je omiljen: Džemperi koje smo nosili kao mali ponovno su in

16.12.2020 u 15:09

Bionic
Reading

U modnu igru vratio se zaboravljeni odjevni komad za koji sigurno niste očekivali da će ponovno biti in. Na policama trgovina sve češće viđamo ove džempere koji nas vraćaju u djetinjstvo

Predimenzionirane kragne, sive traperice, ribarske kape, flanel košulje - kada vidimo današnju modu, imamo osjećaj kao da ponovno proživljavamo djetinjstvo. Baš kada smo pomislili da modni vizionari nemaju više što za iskopati iz prošlosti, oni su nas uvjerili u suprotno.

Vjerojatno ste, razgledavajući police trgovina, i sami primijetili kako su se u modu vratili takozvani džemperi s patentnim zatvaračem do pola.

U ove su nas, uglavnom jako tople džempere odijevale naše brižne mame, ne bi li u svakom trenutku bili zaštićeni od hladnoće. Možda ih tada niste voljeli jer u njima niste izgledali dovoljno cool, no možda ih u narednim mjesecima ipak zavolite.

Ove sezone ove omražene veste odjednom će postati omiljene u ormarima trendseterica diljem svijeta, a naše mame će konačno biti zadovoljne jer smo odjeveni po njihovim standardima i bubrezi su na sigurnom.

Osim klasičnih modela koji se ničim pretjerano ne izdvajaju, u narednim mjesecima bit će traženi i modeli s predimenzioniranim ovratnikom koji se, kada otkopčate patent, pretvara u veliku kragnu, a kada su boje u pitanju, popularni će biti modeli u neutralnim bojama poput bež, crne i bijele.

  • +28
Džemperi s patentnim zatvaračem do pola Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije