ISPLATIVA INVESTICIJA

Pristupačno pletivo iz high street trgovina koje ćete moći nositi još godinama

02.01.2021 u 16:08

Bionic
Reading

Udobno i toplo pletivo desetljećima je neizostavni dio jesensko-zimske garderobe, no svejedno se čini kako nikada nije bilo popularnije no što je sad. Trendseterice se doslovno ne skidaju iz njega, a obzirom da je do sezonskih sniženja ostalo još svega tri dana, odlučili smo izdvojiti nekoliko pletenih komada koji će vam potrajati još dugo godina

Zbog utjecaja koronakrize mnogi dizajneri okrenuli su se bezvremenskom pristupu u dizajnu, kreirajući odjeću koja izlazi izvan okvira sezonskih trendova pa smo ove jeseni i zime svjedočili pomami za nekoliko modnih klasika koje uvijek iznova ističemo kao pametnu investiciju.

Odličan primjer toga je odjeća u crnoj boji ili laskavi sakoi s dodatkom remena koji naglašavaju struk i primjer su vječne poslovne elegancije, kao i neizostavne udobne trenirke, no uvjerljivo najpoželjniji modni trend sezone jesen/zima 2020. je pletivo.

Žene su u hladnim mjesecima oduvijek bile slabe na pletivo. Kako odoljeti nečemu toliko mekanom i toplom? Počevši od pletenih kompleta koji su početkom godine postali 'must have' i dostojna zamjena trenirkama, preko neodoljivih kardigana koji su osvojili trendseterice, pa do pletenih prsluka koji ponovno proživljavaju svojih pet minuta slave - pletivo je, nema sumnje, trenutni broj jedan.

Mekano i toplo pletivo zasigurno je odličan odabir kojim nećete pogriješiti, bez obzira odlučite li se za pletenu vestu u kombinaciji s 'mom' trapericama, dugu pletenu haljinu ili pleteni komplet majice i hlača, udobniji čak i od pidžame. Mi smo zavirili u popularne high street trgovine i izdvojili nekoliko favorita.

Ususret nadolazećim sezonskim sniženjima zavirite u galeriju i pogledajte kakvo se sve pletivo krije na policama high street trgovina & Other Stories, Arket, Uterque, H&M i Zara.

  • +33
Pletivo iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije