BESPRIJEKORNO IZDANJE

Melania Trump plijenila pozornost u kaputu brenda kojeg obožava Brigitte Macron

12.04.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Američki predsjednički par Trump u Bijeloj kući ovoga je puta ugostio predsjednika Južne Koreje, Moon Jae-ina, kojem se u službenoj posjeti SAD-u pridružila supruga, prva dama Kim Jung-sook

U ulozi domaćice u Bijeloj kući Melania Trump uvažene goste iz Južne Koreje dočekala je efektnom izdanju kojim je dominirao kaput u izražajnoj boji fuksije s detaljem gumba na ramenima i lažnog džepa na poprsju, a njega je odlučila istaknuti dodatkom crnog kožnog remena.

Za ovaj efektan model kaputa zaslužna je luksuzna kuća Louis Vuitton, ujedno omiljeni modni brend prve dame Fracuske Brigitte Macron, a riječ je o modelu predstavljenom u prošlosezonskoj kolekciji čija cijena iznosi nešto više od 31 tisuću kuna.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što je obično slučaj s Melanijinim formalnim izdanjima, najnovije je i ovaj put kompletirala omiljenim modelom stiletto cipela u lakiranoj, crnoj varijanti s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

Susret s visokim dužnosnicima iz Južne Koreje u Bijeloj kući za Trumpove je uslijedio nakon vikenda provedenog u floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN