U LEŽERNOM IZDANJU

Odlično joj pristaje: Melania Trump definitivno ima novu omiljenu boju u svom ormaru

01.04.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump vratili su se u Washington nakon vikenda u svom omiljenom ljetnikovcu Mar-a-Lago. Obitelj Trump ondje se odmarala u društvu Melanijinih roditelja, a nakon što su napunili baterije, Donald, Melania i Barron vratili su se u Bijelu kuću, u kojoj su ih, kao po običaju, dočekali novinari

Lijepa prva dama slovenskih korijena plijenila je pažnju u izdanju u kojem je rijetko viđamo. Čak i kada putuje službenim helikopterom na bliže lokacije ili avionom na službeni put, Melania Trump gotovo uvijek putuje u visokim potpeticama, zbog čega je prilikom posjeta poplavljenim područjima u Teksasu izazvala oštre kritike javnosti.

Slavni modni urednik Andre Leon Talley, dugogodišnji je prijatelj Melanije Trump, potvrdio je da se prva dama uistinu rijetko može vidjeti u cipelama ravnih potplata.

Rekao je da ona 'preferira cipele s visokom potpeticom jer je navikla na njih od mladih dana, ali i zato što u njima izgleda dobro. One stvaraju visoku, veličanstvenu, skoro pa idealnu elegantnu siluetu. To je cipela koja prkosi gravitaciji. Riskantna je'.

  • +16
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No kako se vraćala s godišnjeg odmora, Melania je očigledno odlučila odmoriti svoja stopala i priuštiti si putovanje u nešto ležernijem izdanju. Uz udobne lakirane balerinke, lijepa Slovenka nosila je plave traperice ravnog kroja i običnu crnu majicu, a cjelokupan stajling podigla je efektnim kratkim kaputom u ružičastoj - jednoj od najpoželjnijih boja sezone.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U posljednje vrijeme Melaniju često možemo vidjeti u ružičastoj, koja je po svemu sudeći postala omiljena proljetna boja u njezinu ormaru. Prilikom posjeta djeci u Institutu za zdravlje, smještenom u Bethesdi u Marylandu, lijepa je Slovenka izgledala kao da je netom sišla s modne piste, zablistavši u prekrasnom vunenom kaputu klasičnog kroja s velikim reverima i potpisom Cedrica Charliera, čija je cijena vrtoglavih oko 12 tisuća kuna.

  • +17
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije toga, Melania je za susret s kolumbijskim predsjedničkim parom odabrala efektni jarkoružičasti kaput kariranog uzorka s potpisom modne kuće Fendi, a prije samo nekoliko dana prva dama sastala se s dužnosnicima kabineta, odjenuvši za tu prigodu statement nježnoružičasto odijelo s potpisom dizajnera Emilija Puccija, koje je već nosila na dodjeli međunarodnih nagrada namijenjenih hrabrih ženama.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN