NEODOLJIVA U CRVENOM

Mel B zna kako haljinom začiniti party

01.08.2016 u 09:05

Bionic
Reading

Znak da je žena doista zadovoljna svojim izgledom jest kada se na jednom od najfotografiranijih partyja pojavi u haljini koja malo toga skriva. Bivša pjevačica grupe Spice Girls za Maximov party odlučila je odjenuti crvenu haljinu koja je u gornjem dijelu skroz zatvorena te se čak, poput dolčevite, penje uz vrat dok su lijeva noga i bok u potpunosti otkriveni

Kao u vrijeme dok je bila u popularnoj grupi Spice Girls, pjevačica Mel B i dalje privlači pozornost gdje god se pojavi, a otkako je izgubila 13 kilograma strogim režimom prehrane i tjelovježbom, izgleda sa svojih 41 godinu bolje nego ikada. Na partyju održanom u Hollywoodu, koji je organizirao Maxim, o haljini Mel B se pričalo cijelu večer i zapravo je pjevačica, kao u popularnoj pjesmi njezine bivše grupe, začinila život (op. a., spice up your life). Iako je, dok je prilazila crvenom tepihu, izgledala kao da je obukla zatvorenu crvenu haljinu koja je na grudima nabrana te se čak penje uz vrat poput dolčevite, okrenuvši drugi profil, ostavila je bez daha sve prisutne.


Uz neobičnu crvenu haljinu Mel B je kombinirala sandale boje kože


Lijeva strana haljine ima dubok prorez koji malo toga skriva

Naime, na lijevoj strani haljina ima prorez skroz do kuka i malo toga skriva pa su se mnogi pitali nosi li pjevačica ispod haljine uopće donje rublje. Na njezin izgled bio je najponosniji njezin suprug, filmski producent Stephen Belafonte, s kojim je u braku devet godina. Atraktivna Mel B uz takvu haljinu odjenula je jednostavne stiletto sandale s tankim remenčićem oko zgloba i preko prstiju u boji kože, dok je u rukama nosila zlatno-ružičastu torbicu. Glomazni zlatni sat bio joj je na ruci, dok je uši ukrasila jednostavnim dijamantnim naušnicama. Svezane kose i laganog make-upa, naglasila je jedino oči, Mel B se zaista osjećala dobro u svojoj koži.

429131,421559,401309,387491