VJEČNE PRUGICE

Meghan Markle nije odoljela uzorku koji obožava i Kate Middleton

25.02.2019 u 20:26

Bionic
Reading

Prugice su jedan od onih uzoraka koji nikad ne izlaze iz mode, a mogu se nositi na bezbroj načina. Zna to i vojvotkinja Meghan Markle koja se za vrijeme angažmana u Maroku nosila udobnu dnevnu kombinaciju upravo u ovom uzorku

Nakon niza elegantnih Diorovih kreacija vojvotkinja Meghan Markle uskočila je u casual stajling primjeren pretposljednjem angažmanu u Maroku prije povratka u London.

Odjenula je džemper na prugice marke Marks & Spencer koji košta samo 9 funti (oko 80 kuna), crne hlače s mnogo elastina te crne čizme gležnjače. Cijelu je kombinaciju podigla trendi parka jaknom bez krzna američkog brenda J.Crew, a kosu je nosila svezanu u visoki rep. Spomenutu jaku Meghan je nosila još davnih dana u Kanadi kada nije ni bila dio kraljevske obitelji.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj je outfit opuštenoj Meghan prilagodio njezin suprug Harry koji je pak nosio sportsku pernatu jaknu, sive hlače i udoban plavi džemper. Kraljevski par posjetio je Villa Des Ambassadeurs, privatnu vilu u kojoj su isprobali neke od tradicionalnih jela Maroka te prošetali imanjem.

Inače, prugice su omiljeni modni uzorak za casual izdanja i Meghaninoj šogorici Kate Middleton koja se u ovakvim izdanjima mogla vidjeti po nekoliko puta.